Friss hírek

Räikkönen: Ígéretesek a köridők, de még korai örülni

07 RAIKKONEN Kimi Räikkönen (fin), Alfa Romeo Racing C39, action during the Formula 1 Pirelli British Grand Prix 2020, from July 31 to August 02, 2020 on the Silverstone Circuit, in Silverstone, United Kingdom - Photo Xavi Bonilla / DPPI
Jó formában kezdte a Brit Nagydíjat Silverstone-ban Kimi Räikkönen és az Alfa Romeo csapata, a korábbi Forma-1-es világbajnok azonban óvatosságra int.

Räikkönen a 10. legjobb idővel zárta a pénteki edzésnapot, csapattársa, Antonio Giovinazzi pedig 13. lett. Úgy tűnik tehát, az Alfa Romeo autójának fekszik a silverstone-i aszfaltcsík.

Bár maga Räikkönen is elégedett, azt mondja, a pénteki eredményekből messzemenő következtetéseket még nem lehet levonni – főleg úgy, hogy az időjárás is okozhat meglepetést!

„Elég mozgalmas péntek volt, de eddig jó!” – mondta a finn versenyző.

„A köridők egy kicsit ígéretesebbnek tűnnek, de még csak péntek van, és sok következtetést nem lehet levonni belőlük.”

„Amit tudunk, hogy van még tennivaló, hogy a legtöbbet tudjuk kihozni ebből a hétvégéből. A fejlesztések úgy tűnik, a várakozásoknak megfelelően működnek, de még korán van: ki tudja, mit hoz a holnap, főleg az időjárás?”

„Kimegyünk majd a pályára és csináljuk a dolgunkat, és remélhetőleg jobb helyzetben lehetünk, mint korábban.”

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

Ezeket is ajánljuk!

További hírek

Exkluzív F1-es videók!

Imádod a Forma-1-et? Megnézel mindent, ami kedvenc sportágadról szól? Akkor ne maradj le YouTube-csatornánk újdonságairól sem!