Räikkönen kiakadt: Egyszer valaki meg fog sérülni!

FORMULA 1 - GP of Austria 2017
SPIELBERG,AUSTRIA,06.JUL.17 - MOTORSPORTS, FORMULA 1 - Grand Prix of Austria, Red Bull Ring, free practice. Image shows Kimi Raikkoenen (FIN/ Ferrari). Photo: GEPA pictures/ Matic Klansek - For editorial use only. Image is free of charge.

7 tizedmásodperces lemaradással csak a 6. helyen zárta az Osztrák Nagydíj pénteki edzésnapját Kimi Räikkönen – a finn azonban nem az eredmények, hanem egészen más miatt aggódott a nyitóedzéseken.

Räikkönen nem tudott jó tempót autózni pénteken csapattársáról, Sebastian Vettelhez, illetve az élmezőny többi tagjához képest, elmondása szerint azonban sokat fejlődhetnek még a szombati időmérő előtt.

„Nem sikerült tökéletes kört futnom, de teljesen világos, hogy van még tennivalónk holnapig, hogy előre tudjunk lépni” – mondta a finn versenyző. „De még csak a pénteki edzéseken vagyunk túl, szóval nem aggódom.”

Räikkönen a délutáni szabadedzés során megint panaszkodott – ezúttal is a fotósokra, akik véleménye szerint túl veszélyes helyeken próbálják végezni a dolgukat.

„Minden egyes hétvégén azzal kell foglalkoznunk, hogy figyeljünk a fotósokra. Nyilván mi is próbáljuk tenni a dolgunkat, mint ahogy ők is – de van egy hely, ahol mi versenyzünk. Sajnos ez egy soha véget nem érő történet velük…”

„Egyszer valaki meg fog sérülni. Persze reméljük, hogy nem így lesz…”

Görgess tovább az újdonságokért!

HIRDETÉS

Kapcsolódó cikkek

HIRDETÉS
HIRDETÉS

További hírek

HIRDETÉS
HIRDETÉS

Exkluzív F1-es videók!

Imádod a Forma-1-et? Megnézel mindent, ami kedvenc sportágadról szól? Akkor ne maradj le YouTube-csatornánk újdonságairól sem!