Räikkönen: Könnyebb dolgunk lesz, mint Monacóban

Kimi Räikkönen elégedetten nyilatkozott a Kanadai Nagydíj pénteki edzésnapját követően, azonban úgy érzi, az időmérőig még bőven van hova fejlődniük.


Kimi Räikkönen elégedetten nyilatkozott a Kanadai Nagydíj pénteki edzésnapját követően, azonban úgy érzi, az időmérőig még bőven van hova fejlődniük.

A Ferrari versenyzője elmondta, habár az eső kicsit bekavart a tervezett programjukba, összességében nem csalódottak, hiszen az új motorfejlesztések is rendben működtek.

„Minden úgy működött, ahogy arra számítottunk, a programunkkal jól haladtunk, folyamatosan próbáltunk javulni, mint mindig, és végül elégedettek vagyunk a dolgok alakulásával. Az időjárás egy kicsit furcsa volt, délutánra esőt ígértek, így változtatnunk kellett a programunkon, és úgy döntöttünk, hogy délelőtt végzünk el néhány feladatot.”

Räikkönennek az időmérőn általában problémái akadnak az autóval – ennek az előző versenyhétvégén hangot is adott –, így bízik benne, hogy ezúttal jobban szerepelnek majd.

„Nehéz megmondani, hogy hol állunk pontosan, mert nem köröztünk eleget. Még sokat kell dolgoznunk azért, hogy az időmérőn jól szerepeljünk, de Monacóhoz képest biztosan könnyebb a helyzet, ám sok mindenen fog múlni – legfőképp az időjáráson.”

„Meglátjuk, hol állunk majd, és majd megpróbáljuk a legtöbbet kihozni a hétvégéből.”

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Hozzájárulok, hogy az F1VILAG.HU hírlevel(ek)et küldjön számomra, és közvetlen üzletszerzési céllal megkeressen az általam megadott elérhetőségeimen saját vagy üzleti partnerei ajánlatával:*
Hozzájárulok (Az adatkezelés részletei »)

Görgess tovább az újdonságokért!

HIRDETÉS

Kapcsolódó cikkek

HIRDETÉS
HIRDETÉS

További hírek

HIRDETÉS
HIRDETÉS

Exkluzív F1-es videók!

Imádod a Forma-1-et? Megnézel mindent, ami kedvenc sportágadról szól? Akkor ne maradj le YouTube-csatornánk újdonságairól sem!