Friss hírek

Räikkönen: Mindent megteszünk a győzelemért!

Fotó: Scuderia Ferrari

A Ferrari finn versenyzője, Kimi Räikkönen azt mondja, nagyon fontos lesz idén, hogy rendre az élmezőnyben harcoljanak, ha azt akarják, hogy esélyük legyen a világbajnoki cím megszerzésére.

Räikkönen Melbourne-ben úgy nyilatkozott, magabiztosan várják a hétvégi idénynyitót, hiszen úgy érzik, jó formában teljesítettek a téli teszteken.

A Ferrari versenyzője azt mondja, céljuk egyértelműen a győzelem, és mindent megtesznek azért, hogy ez össze is jöjjön.

„Igazán elégedettek vagyunk a téli tesztek alakulásával” – mondta a 2007-es év legjobbja.

„Sikerült elvégeznünk a házi feladatot, habár nyilván mindig vannak olyan dolgok, melyeken lehet javítani. A célunk mindig ugyanaz, versenyeket akarunk nyerni. A tőlünk telhető legjobbat próbáljuk majd nyújtani, és remélhetőleg meg tudjuk ezt valósítani.”

„Az előzés elég nehéz a melbourne-i pályán, de idén változnak a DRS-zónák, és ez remélhetőleg segít majd. Az idei autókra felkerült a ’Halo’ is: nem hinném, hogy ez bármiféle különbséget jelent a vezetés szempontjából, mert gyorsan hozzászokik az ember.”

Räikkönen hozzátette, mivel 21 versenyből áll a szezon, fontos, hogy mindvégig következetesen jól szerepeljenek.

„Ezen a hétvégén, illetve a következő néhány versenyen elkezdjük megérteni, hogy is állunk. Szolid hétvégét kell felépítenünk, értékes pontokat kell gyűjtenünk, és innen továbbmenni.”

„Hosszú idény lesz, és folyamatosan oda kell tennünk magunkat, hogy esélyünk legyen a világbajnoki címekre.”

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

Ezeket is ajánljuk!

További cikkek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!