Friss hírek

Räikkönen nem aggódik jövője miatt

Nem aggódik ferraris jövője miatt a Forma-1 finn világbajnoka, Kimi Räikkönen, noha csapattársáról, Fernando Alonsóról hetek óta pletykák keringenek.


Nem aggódik ferraris jövője miatt a Forma-1 finn világbajnoka, Kimi Räikkönen, noha csapattársáról, Fernando Alonsóról hetek óta pletykák keringenek.

Alonso és a maranellói gárda közösen vitatják majd meg, érdemes-e folytatni partnerségüket 2015-ben is – a spanyol versenyző iránt élénken érdeklődik a McLaren csapata, így nem kizárt, hogy jövőre máshol folytatja pályafutását.

Räikkönen viszont nem nézelődik másfelé, elmondása szerint 2015-ben sokkal eredményesebb szezonja lehet a Ferrarival.

Amikor a 2007-es év legjobbját arról kérdezték, a Ferrarinál történt újabb átszervezések után biztonságban érzi-e helyét Maranellóban, így felelt: „Azt gondolom, a megfelelő szakemberek dolgoznak a csapatnál.”

„Elég sok változás történt, és tudván, hogyan végzik a dolgukat, teljesen más most a helyzet a gyárban. Úgy vélem, [James] Allisonnal és szakembereivel együtt egy nagyon jó kis csapat verbuválódott össze a gyárban.”

„Változtattak bizonyos dolgokon, hogy az elmúlt évben elkövetett hibák nem forduljanak elő ismét.”

„Nyilvánvalóan ez egy időigényes folyamat, de én 100 százalékig hiszek ezekben az emberekben és abban, hogy a Ferrarinál fordítani tudunk a dolgokon, és a csapat oda kerülhet, ahol lennie kell – mégpedig az élre.”

„Ami pedig engem illet: szerződésem van, nem aggódom.”

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

Ezeket is ajánljuk!

További hírek