Friss hírek

Räikkönen nem bánja, hogy belekötött Hamiltonba az Instagramon

Nemrégiben közösségi oldalán, az Instagramon figurázta ki a Forma-1 hatszoros világbajnokát, Lewis Hamiltont Kimi Räikkönen. A finn versenyzőt Szocsiban először kérdezték meg minderről, ő azonban nem igazán foglalkozik a királykategória etikettjével. Sőt, a Forma-1 modorossága egyáltalán nem hatja meg, mint ahogy a jövőjét sem befolyásolja.

Räikkönen múlt héten az Instagramra töltött fel egy fotót Lewis Hamiltonról, illetve meglehetősen egyedi mugellói öltözékéről, mellé pedig egy példaképéről, James Huntról készült fényképet is odaszerkesztett, melyen a legendás versenyző félmeztelenül egy üveg sört kortyolgat, és még egy cigarettát is tart a kezében.

A fotómontázsra Räikkönen azt írta: „Egy Forma-1-es versenyző evolúciója”.

Räikkönen posztja a legtöbb rajongó számára megmosolyogtató volt, ám persze voltak olyanok is, akiknek nem tetszett, ahogy a „Jégember” kigúnyolta Hamiltont.

Az Orosz Nagydíj csütörtöki sajtótájékoztatóján fel is hozták a témát – leginkább abban a kontextusban, hogy a Forma-1 modoros, visszafogott világa mennyire zavarja őt, és dönt esetleg arról, hogy marad-e a száguldó cirkuszban a továbbiakban.

„Azt gondolom, a Forma-1 más volt, amikor én megérkeztem, de az elmúlt pár évben már ilyen volt…” – mondta a korábbi világbajnok a felvetésre.

„Manapság az emberek hajlamosak mindenen felhúzni magukat, de ez van, a világ sajnos már csak ilyen. De az efféle dolgok semmiben sem befolyásolják azt, hogy mi történik velem jövőre. Mindannyian tudjuk, hogy működnek a dolgok az F1-ben, de nekem semmivel sincs problémám.”

Az Alfa Romeo versenyzője egyébként hétvégén 322. Forma-1-es versenyét teljesíti, amivel beállítja Rubens Barrichello rekordját. Hogy ez mennyire motiválja Räikkönent arra, hogy 2021-ben is a száguldó cirkuszban maradjon?

„Nem, nem ez dönt arról, hogy maradok-e, vagy sem” – mondta a finn versenyző.

„Véleményem szerint egyszer minden rekordot megdöntenek a legtöbb sportágban. Sokszor elmondtam már, hogy számomra nem sokat jelent ez, de egyszer a jövőben talán, amikor visszatekintek, talán többet jelentenek majd ezek a számok, ezek a pozíciók.”

„De most úgy tekintek erre, mint minden versenyre, próbálok a legtöbbet kihozni mindenből.” 

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

További cikkek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!