Lépj be az F1Világ Paddockba és kövesd élőben a Szaúd-Arábiai Nagydíj eseményeit!

  Friss hírek

Räikkönen: Nem fog nagyot fordulni a világ

Kimi Räikkönen, a Ferrari F1-es versenyzője szerint a hétvégi Francia Nagydíj helyszíne egy újabb olyan versenypálya lesz, ahol nehéz lesz előzni.

A hétvégi Francia Nagydíj helyszíne ismerős lehet az idősebb generációnak a pilóták körében – például Räikkönennek, akinek volt lehetősége tesztelni ezen a pályán még korábbi csapatával is.

„Teszteltem itt a múltban, és több vonalvezetés volt, amit használtak akkor. Azt hiszem, most többé-kevésbé a hosszabbikon fogunk versenyezni. A McLarennel és a Ferrarival is voltam már itt. Meglátjuk.”

A Ferrari finn pilótája nem számít arra, hogy sok előzést láthat majd a közönség – pedig a 2016-os megállapodás szerint a pályán jó néhány változtatást kellett elvégezniük annak érdekében, hogy a versenyzők számára kihívást jelentsen, a rajongók számára pedig szórakoztató legyen a verseny.

„Nagyjából ugyanaz lesz a helyzet, mint akkor. Talán egy újabb helyszín lesz, ahol nehéz lesz előzni, legalábbis úgy tűnik a korábbi tapasztalatok alapján, még akkor is, ha akkor csak teszteltünk. Nem gondolnám, hogy nagyot fordul a világ.”

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!