Friss hírek

Raikkönen nem száll el a vb-címtől

A Forma-1 újdonsült világbajnoka, Kimi Raikkönen biztos benne, hogy a bajnoki cím megszerzésével nem változik meg az élete, és a jövőben is ugyanúgy fog cselekedni és gondolkodni, mint eddig.

A Forma-1 újdonsült világbajnoka, Kimi Raikkönen biztos benne, hogy a bajnoki cím megszerzésével nem változik meg az élete, és a jövőben is ugyanúgy fog cselekedni és gondolkodni, mint eddig.

A Ferrari 28 éves finn versenyzője korábban kétszer is a bajnokság második helyén végzett a McLaren színeiben, ám idén felért a csúcsra, és hatalmas küzdelemben megszerezte a bajnoki címet.

Azonban Raikkönen, aki nem veti meg az alkoholt, imád partizni, és nem túl bőbeszédű a médiával, a Brazil Nagydíjon aratott győzelmét követően elmondta, nem szeretne változtatni hozzáállásán, és a jövőben is marad a régi.

Hirdetés
 

“A bajnoki cím megszerzésével nem változik meg az életem” – mondta. “Az emberek nyilvánvalóan több sztorizást várnak majd tőlem, de én nem fogok megváltozni, eddig sem tettem és ezután sem fogok.”

“Úgy irányítom az életem, ahogy én szeretném. Természetesen lesz egy nagy parti, nem most, hanem a jövő héten. Hosszú volt az idei szezon, el sem hiszem, hogy ennyi év után végre elértem a célom” – tette hozzá Kimi.

Raikkönen, aki az elmúlt öt évet a McLarennél töltötte, a tavalyi év végén csatlakozott a Ferrarihoz, ahol a hétszeres világbajnok Michael Schumacher helyét vette át. A finn pilóta elődjéhez hasonlóan, már most otthon érzi magát a Ferrarinál.

“Minden pillanatot élveztem a csapattal” – mondta Juan Manuel Fangio óta az első versenyző, aki első évében bajnoki címet szerzett a Ferrarival. “Sokkal jobban élveztem a Forma-1-et idén, mint az elmúlt években. Erre számos okom volt, nem csak a versenyzés miatt.”

“Nagyon boldog vagyok, hogy megnyertem a bajnoki címet a Ferrarival, különösen, hogy ezt az első évemben sikerült véghezvinnem. Ez egy hatalmas család, remek emberek dolgoznak a csapatban. Boldog vagyok, hogy a Ferrari színeiben nyertem meg a bajnoki címet” – folytatta Raikkönen, aki idei hatodik futamgyőzelmét aratta Interlagosban.

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!