Eifel Nagydíj
Megosztás itt: facebook
Facebook
Megosztás itt: twitter
Twitter
Megosztás itt: email
Email
Megosztás itt: whatsapp
WhatsApp

Räikkönen óvatos a Ferrari jövő évi esélyei kapcsán

A 2007-es év legjobbja, Kimi Räikkönen bízik abban, jövőre tovább erősödhet csapata, a Ferrari, arról azonban nincs meggyőződve, hogy le tudják győzni a Mercedes alakulatát.


A 2007-es év legjobbja, Kimi Räikkönen bízik abban, jövőre tovább erősödhet csapata, a Ferrari, arról azonban nincs meggyőződve, hogy le tudják győzni a Mercedes alakulatát.

A patinás olasz istálló komoly fejlődésen ment keresztül az elmúlt egy évben, Sebastian Vettel révén pedig idén három futamot is nyert.

Bár Räikkönen számára annyira nem alakult fényesen az idei év, a finn reméli, jövőre jobb eredményeket érhet el.

Arra a kérdésre, hogy 2016-ban esélyük lehet-e a bajnoki címre, a „Jégember” így válaszolt: „Nyilván mindig ez a cél, de persze a számokat nézve mindig elmondhatja az ember, hogy ez aztán fantasztikus lesz.”

„Elég régóta vagyok már itt ahhoz, hogy tudjam, nincs olyan csapat, mely azt mondaná, hogy rossz autót fog építeni jövőre. Meggyőződésem, hogy mindenki elvégezte a házi feladatát a csapatnál, és tavaly óta rengeteget fejlődtünk.”

„A cél az, hogy újabb előrelépést tegyünk – de ez nagyban múlik azon, mik történnek, és mit csinál a többi csapat. Vajon elég lesz? Majd jövőre meglátjuk.”

„Abban biztos vagyok, hogy jó autónk lesz, de vajon elég jó? Az idő majd elárulja. Továbbra is jó irányba haladunk, ennek pedig nagyon örülök.”

„És jövőre remélhetőleg ott leszünk, ahol lenni szeretnénk, és győzelmekért harcolhatunk majd – remélhetőleg mi leszünk azon, akiket megpróbálnak majd megverni.”

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Hozzájárulok, hogy az F1VILAG.HU hírlevel(ek)et küldjön számomra, és közvetlen üzletszerzési céllal megkeressen az általam megadott elérhetőségeimen saját vagy üzleti partnerei ajánlatával:*
Hozzájárulok (Az adatkezelés részletei »)

Ezeket is ajánljuk!