Orosz Nagydíj

Räikkönen: Remélem, jól van a szerelőm

Fotó: Bahrain GP
Kimi Raikkonen (FIN) Ferrari SF-71H retries from the race in pit lane at Formula One World Championship, Rd2, Bahrain Grand Prix, Race, Bahrain International Circuit, Sakhir, Bahrain, Sunday 8 April 2018. Räikkönen

Egy sajnálatos baleset miatt ért véget Kimi Räikkönen versenye a 2018-as F1-es szezon második nagydíján, Bahreinben.

Räikkönen második kerékcseréjére érkezett a bokszba, amikor zöld jelzést kapott, ezért elindult – bal hátsó kerekét azonban még nem cserélték le. A szerelőt, aki a kerék előtt állt, a Ferrari elütötte, és mivel a korábbi kerék maradt az autón, Räikkönen leállt a bokszban, majd kiszállt az autóból.

„Nem tudom, hogy milyen állapotban van. Az biztos, hogy most nem jó neki” – nyilatkozta Räikkönen az esetet követően, azóta azonban kiderült, hogy az elütött szerelő lábtörést szenvedett.

Akkor indulok el, amikor zöld a lámpa. Nem látom, hogy mi történik hátul, és sajnos megsérült a szerelő. Az én feladatom az, hogy elinduljak, amikor a fény átvált. Többet nem tudok. Remélhetőleg jól van.”

Räikkönen Bottas mögött, a 3. helyen haladt, amikor megtörtént a baleset, így nyilvánvalóan csalódott az eredmény miatt.

„Nem fejeztük be a versenyt, ez nem jó, de ilyen megtörténik sajnos.”

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

HIRDETÉS

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Hozzájárulok, hogy az F1VILAG.HU hírlevel(ek)et küldjön számomra, és közvetlen üzletszerzési céllal megkeressen az általam megadott elérhetőségeimen saját vagy üzleti partnerei ajánlatával:*
Hozzájárulok (Az adatkezelés részletei »)

Ezeket is ajánljuk!

HIRDETÉS

További hírek

HIRDETÉS
HIRDETÉS
HIRDETÉS