Räikkönen reméli, tanultak a tavalyi évből - F1VILÁG.HU

Räikkönen reméli, tanultak a tavalyi évből

HIRDETÉS
Az Alfa Romeo versenyzője, Kimi Räikkönen azt mondja, nagyon bízik abban, hogy az idei évre sikerült tanulniuk azokból a nehézségekből, melyek 2019-ben hátráltatták őket.
RAIKKONEN Kimi (fin), Alfa Romeo Racing C39, portrait during the first session of the Formula 1 Pre-season testing 2020 from February 19 to 21, 2020 on the Circuit de Barcelona-Catalunya, in Montmelo, Barcelona, Spain - Photo Florent Gooden / DPPI

A svájci-olasz istálló számára nem a várakozásoknak megfelelően alakult az elmúlt idény: a csapat ugyan magabiztosan kezdte az évet, ám végül 57 szerzett ponttal csak a 8. helyen zárták a konstruktőri versenyt.

Räikkönen azt mondja, bár most még lehetetlen felállítani egy erősorrendet, bízik abban, hogy fejlődni tudtak a tél során.

„Nem igazán vannak elvárásaim, majd meglátjuk, mi lesz. A tesztek után már van némi elképzelésünk, az első versenyen pedig mindenki számára kiderül, hogy hogyan is állnak a csapatok– mondta a finn.

„A tavalyi szezont nem úgy zártuk, ahogy szerettük volna, de az idény első fele egészen jól alakult. Utána küszködtünk egy kicsit, de megpróbálunk idén jobb munkát végezni, és persze tanulhatunk a tavalyi év nehézségeiből, hogy azok ne ismétlődjenek meg idén.”

A teljes Räikkönen interjút az F1Világ hétfő esti híradójában nézheted meg.

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!