Eifel Nagydíj
RAIKKONEN Kimi (fin), Alfa Romeo Racing C39, portrait during the first session of the Formula 1 Pre-season testing 2020 from February 19 to 21, 2020 on the Circuit de Barcelona-Catalunya, in Montmelo, Barcelona, Spain - Photo Florent Gooden / DPPI
Fotó: Alfa Romeo Racing
Megosztás itt: facebook
Facebook
Megosztás itt: twitter
Twitter
Megosztás itt: email
Email
Megosztás itt: whatsapp
WhatsApp

Räikkönen reméli, tanultak a tavalyi évből

Az Alfa Romeo versenyzője, Kimi Räikkönen azt mondja, nagyon bízik abban, hogy az idei évre sikerült tanulniuk azokból a nehézségekből, melyek 2019-ben hátráltatták őket.

A svájci-olasz istálló számára nem a várakozásoknak megfelelően alakult az elmúlt idény: a csapat ugyan magabiztosan kezdte az évet, ám végül 57 szerzett ponttal csak a 8. helyen zárták a konstruktőri versenyt.

Räikkönen azt mondja, bár most még lehetetlen felállítani egy erősorrendet, bízik abban, hogy fejlődni tudtak a tél során.

„Nem igazán vannak elvárásaim, majd meglátjuk, mi lesz. A tesztek után már van némi elképzelésünk, az első versenyen pedig mindenki számára kiderül, hogy hogyan is állnak a csapatok” – mondta a finn.

„A tavalyi szezont nem úgy zártuk, ahogy szerettük volna, de az idény első fele egészen jól alakult. Utána küszködtünk egy kicsit, de megpróbálunk idén jobb munkát végezni, és persze tanulhatunk a tavalyi év nehézségeiből, hogy azok ne ismétlődjenek meg idén.”

A teljes Räikkönen interjút az F1Világ hétfő esti híradójában nézheted meg.

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Hozzájárulok, hogy az F1VILAG.HU hírlevel(ek)et küldjön számomra, és közvetlen üzletszerzési céllal megkeressen az általam megadott elérhetőségeimen saját vagy üzleti partnerei ajánlatával:*
Hozzájárulok (Az adatkezelés részletei »)

Ezeket is ajánljuk!