Räikkönen: Semmi baj a motivációmmal! - F1VILÁG.HU

Räikkönen: Semmi baj a motivációmmal!

HIRDETÉS

A Ferrari finn világbajnoka, Kimi Räikkönen cáfolta, hogy a nehéz idénykezdet után elveszítette volna motivációját. A 2007-es év legjobbja mindent megtesz azért, hogy javítson.A Ferrari finn világbajnoka, Kimi Räikkönen cáfolta, hogy a nehéz idénykezdet után elveszítette volna motivációját.

A 2007-es év legjobbja idén Fernando Alonso csapattársaként versenyezhet a Forma-1-ben korábbi sikereinek színhelyén, a Ferrarinál, a bajnokság első versenyei azonban kiábrándítóan alakultak számára.

Räikkönen bevallottan küszködik az F14 T kódjelű versenygéppel, és 11 megszerzett ponttal jelenleg csak a tabella tizenkettedik helyét foglalja el.

Miközben Fernando Alonso Kínában dobogóra állhatott, a „Jégember” mindössze a nyolcadik helyen ért célba, a gyenge eredmények után pedig kritikák kereszttüzébe került.

A 34 esztendős versenyző azonban kijelentette, nem veszítette el motivációját a gyenge szezonkezdet miatt.

„Nem tudom, miért jönnek mindig a motivációval – ha nem lennék motivált, nem lennék itt!” – mondta kissé feszülten a Ferrari versenyzője.

„Ennek k*rvára semmi köze ehhez! Voltak rossz versenyeink, ami egy balszerencsés dolog, de időnként bizony így mennek a dolgok. A cél az, hogy javuljunk.”

„Sok tennivalónk van. Még egy olyan versenyünk sem volt, ahol mindennel elégedettek voltunk. Eddig nehezen alakultak a dolgok, de ahogy többet körözünk az autóval, javítani fogunk a helyzeten.”

Hirdetés

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!