Räikkönen: Versenyezni fogok hétvégén! - F1VILÁG.HU

Räikkönen: Versenyezni fogok hétvégén!

HIRDETÉS

Biztosan versenyezni fog a hétvégi Koreai Nagydíjon a Lotus Forma-1-es csapatának világbajnok versenyzője, Kimi Räikkönen.


Biztosan versenyezni fog a hétvégi Koreai Nagydíjon a Lotus Forma-1-es csapatának világbajnok versenyzője, Kimi Räikkönen.

A finn pilótát komoly hátfájdalmak hátráltatták Szingapúrban, a verseny után pedig úgy nyilatkozott, nem biztos abban, hogy rajthoz tud állni majd a bajnokság következő versenyhétvégéjén, Koreában.

Bár azt Räikkönen is elismeri, csak a holnapi szabadedzéseken derül ki, lesznek-e fájdalmai az autóban, mindenképp versenyezni fog hétvégén.

„Máskülönben nem lennék itt!” – szögezte le a „Jégember” csütörtökön, újságíróknak nyilatkozva.

„Kicsit értelmetlen volna ideutazni, ha nem gondolnám úgy, hogy versenyezni fogok. Nyilván majd holnap meglátjuk, mi lesz. Momentán minden rendben van. Mindig nehéz az ilyesmit megmondani, amíg nem ül autóba az ember, de szerintem rendben leszek.”

„Holnap már többet fogok tudni mondani. Ahogy már a legutóbbi versenyen is mondtam, nem ez volt az első eset, és biztos vagyok benne, hogy nem is az utolsó.”

„Ez olyasvalami, amivel egy ideje már meg kell birkóznom.”

Räikkönen hozzátette, nem aggódik amiatt, hogy az efféle problémák jelentősen hátráltatni fogják majd jövőre, amikor már a Ferrari versenyzője lesz ismét.

„Eddig minden évben rendben voltam. Néha meg kell barátkoznom a fájdalommal. Persze minden évben öregebb lesz az ember, a szervezetének pedig egyre több problémája akad, de meggyőződésem, hogy meg tudok birkózni az efféle dolgokkal.”

Hirdetés

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!