Friss hírek

Räikkönen: Volt egy kis buli a győzelmem után…

Volt ünneplés Kimi Räikkönen múlt vasárnapi győzelme után – ezt maga a finn versenyző árulta el csütörtökön, Mexikóban.

Volt ünneplés Kimi Räikkönen múlt vasárnapi győzelme után – ezt maga a finn versenyző árulta el csütörtökön, Mexikóban.

Räikkönen Austinban 5 és fél év után tudott újra F1-es győzelmet szerezni, a Mexikói Nagydíj csütörtöki sajtótájékoztatóján pedig természetesen feltették neki a kérdést, méltóképpen megünnepelte-e idei első diadalát.

A finn versenyző elárulta, természetesen tartottak egy kis bulit a győzelem után – Räikkönen még a korával is viccelődött egy kicsit.

„A családom nagyon boldog volt, amikor beszéltünk” – mondta a 2007-es bajnok, amikor arról kérdezték, hogyan telt a verseny utáni 24 óra.

„Volt egy kisebb buli, és hát ebben a korban azért már eltart egy darabig, amíg az ember összeszedi magát utána… Ez a része nyilván nem túl jó, de az első része mindig szórakoztató!”

„Nem volt olyan nagy party… Csak pár barát, ennyi.”

Räikkönen győzelmének Finnországban is sokan örültek – még politikai vezetők is gratuláltak neki a médián keresztül. A finn persze ezekből nem sokat érzékelt.

„Örülök, ha az emberek is örülnek a győzelmemnek. A legfőbb dolog, hogy én jól érzem magam abban, amit csinálok. Nem tudom, hogy kik gratuláltak a győzelmemhez Finnországban, nem sokaknak van meg a számom, szóval közvetlenül nehéz lenne… És nem sokat olvasgatok a neten, szóval…”

„Azt gondolom, izgalmas verseny volt. Mi mást mondhatnék? Elégedettek voltunk. Remélhetőleg ezen a hétvégén is erősek leszünk. Meglátjuk majd a vasárnapi végeredményt, de mindent beleadunk.”

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!