Friss hírek

Räikkönent nem sújtotta le a melbourne-i szereplés

Egyáltalán nem sújtotta le a melbourne-i kiábrándító szereplés a Ferrari finn versenyzőjét, Kimi Räikkönent.


Egyáltalán nem sújtotta le a melbourne-i kiábrándító szereplés a Ferrari finn versenyzőjét, Kimi Räikkönent.

Miközben Sebastian Vettel Ausztráliában győzelemre vezette a Ferrarit, addig Räikkönen csak a 4. helyen futott be, ráadásul a tempója is jócskán elmaradt csapattársáétól.

Hirdetés
 

A finn azonban nem esik kétségbe: bár csalódott az eredmény miatt, úgy érzi, minden adott ahhoz, hogy a jövőben jól szerepeljen.

„Kiábrándító eredménnyel zártam, de tudjuk, mit kell tennünk, és legalább célba értünk” – mondta a 2007-es év legjobbja.

„Az elmúlt pár évben nem sikerült befejeznünk a melbourne-i verseny, de nyilván nem volt ideális a kezdet így sem. Nem 100 százalékig ezt akartuk, de elfogadom. És bár az eredmény maga kiábrándító, örülök, hogy sok dolgot sikerült megértenünk.”

„Egy kicsit későn jött a felismerés, de néha így megy ez. Még csak egy versenyen vagyunk túl, most csak a helyükre kell tennünk a dolgokat.”

„Tudjuk, hogy erős csomagunk van, a csapat jó versenyt teljesített, hiszen megnyertük az első verseny. Szóval rengeteg a pozitívum, és jó alapokra építkezhetünk.”

Arra a kérdésre, hogy a Ferrarinak lehetnek-e kettős győzelmei idén, Räikkönen így felelt: „Persze, ha a helyükre kerülnek a dolgok.”

„Ez az eredmény jó Vettelnek, jó a csapatnak, és ahogy mondtam, remek a tempónk, remek az autónk. Csak tovább kell folytatnunk a munkát. A bajnokság hosszú, meglátjuk, hogy alakul a továbbiakban.”

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!