Ralf bízik benne, hogy a Toyota megtartja lendületét - F1VILÁG.HU

Ralf bízik benne, hogy a Toyota megtartja lendületét

HIRDETÉS

A Toyota német versenyzője, Ralf Schumacher bízik benne, hogy meg tudja tartani pénteki lendületét, és miután a harmadik helyen végzett a mai második szabadedzésen, jól fog teljesíteni a hétvége további részében.

A Toyota német versenyzője, Ralf Schumacher bízik benne, hogy meg tudja tartani pénteki lendületét, és miután a harmadik helyen végzett a mai második szabadedzésen, jól fog teljesíteni a hétvége további részében.

Azt követően, hogy Hamilton megnyerte az első edzést, a délutáni tréning egyértelműen a Ferrarié volt. Raikkönen és Massa mögött azonban nem a két McLaren végzett, ugyanis Ralf Schumacher fantazstikus időt autózott, mellyel megszerezte Hamilton előtt a harmadik helyet.

“Remekül ment a mai napunk” – mondta Ralf. “Mindkét edzésen jól teljesítettünk, nem voltak technikai problémáink, így eddig elégedettek lehetünk. A szél mind a délelőtti, mind a délutáni tréningen hatalmas volt, így nehéz volt összehasonlítani a teljesítményünket a többiekével.”

“Azonban sikeresen elvégeztük előre kiírt programunkat, és megfelelően beállítottuk autóinkat a hétvége további részére. Mindketten gyorsak voltunk a délutáni edzésen, de majd meglátjuk, mit hoz a holnap. Talán szerencsénk lesz az idővel, és ha esni fog, akkor bármi lehetséges. Viszont most az a fő célunk, hogy mindkét autónk bekerüljön az időmérőn az első tízbe.”

Schumacher két hellyel végzett előrébb csapattársánál, aki szintén meg volt elégedve a mai nap látottakkal. Trulli is optimistán várja a folytatást, noha tisztában van azzal, a java még hátra van.

“Mindig érdekes ez a verseny, hiszen folyamatosan rajta kell tartanod az időjáráson a szemed, mert egyik pillanatról a másikra változhat a helyzet” – mondta az olasz versenyző, aki Hamilton mögött az ötödik lett a délutáni tréningen. “Soha nincs egyenletes időjárás, azt mondhatom, hogy igazi angol idő elé nézünk a hétvégén.”

“Ez pedig komoly kihatással van az autók teljesítményére. Még ha nem is esik az eső, a szél mindig hatalmas, ami miatt nehéz beállítani az autókat. Ebből kifolyólag komoly hangsúlyt fektettünk a Bridgestone abroncsok kiértékelésére, melyekkel nem volt problémánk. Remek időket autóztunk, és úgy tűnik, fekszik autóinknak ez a pálya, hiszen a két hete megrendezett teszteken is jól szerepeltünk. Egyelőre minden jól alakul, bízunk benne, hogy ez így is marad.”

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!