Ralf Schumacher: Ha Michael gyermekeit látom, mosolyog a szívem - F1VILÁG.HU

Ralf Schumacher: Ha Michael gyermekeit látom, mosolyog a szívem

A korábbi Forma-1-es versenyző, Ralf Schumacher azt mondja, nagyon boldog amiatt, hogy bátyja, Michael gyermekei a nehézségek ellenére jól boldogulnak az életben. A német testvére balesetével kapcsolatban annyit mondott egy lapinterjúban, el kell fogadni, hogy "sajnos az élet olykor nem igazságos".
Ralf Schumacher and Michael Schumacher, Mika Häkkinen

Michael Schumacher még 2013 decemberében, tehát lassan 10 éve szenvedett sorsfordító balesetet a meribeli síparadicsomban. Életmentő beavatkozások után hónapokon át feküdt kómában, majd svájci otthonába szállították, egészségi állapotáról azonban azon túl, hogy felébresztették a mélyaltatásból, semmit sem árult el a család. A minap a Schumacher család ügyvédje, Felix Damm beszélt egy interjúban arról, miért is döntöttek úgy, hogy nem közölnek információkat a legendás autóversenyző egészségi állapotával kapcsolatban.

Most a hétszeres világbajnok öccse, a Forma-1-es pályafutása során hat futamgyőzelemig jutó Ralf beszélt szűkszavúan egy német lapnak a családját ért nehézségekről.

“Sajnos az élet olykor nem igazságos. El kell ezt fogadnunk” – mondta a volt Forma-1-es versenyző a Bunte című lapnak nyilatkozva. “Ha valaki a családból a tanácsomat kéri, ott vagyok. De a saját útjukat járják. Ha látom a gyermekeit, Gina-Mariát és Micket, mosolyog a szívem.”

Ralf Schumacher egyébként Szlovéniában, az olasz határ közvetlen közelében él családjával.

“Itt nyugalomra lelek. Az itteni emberek rendkívül kedvesek és vendégszeretőek, esténként borral és remek ételekkel ülünk egy asztalhoz. Számomra ez a tökéletes módja a lassításnak: itt a gyors autók helyett traktorokat vezetek.”

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!