Ralf Schumacher kiakadt a brutális miami biztonsági őrökön - F1VILÁG.HU

Ralf Schumacher kiakadt a brutális miami biztonsági őrökön

A „brutális” biztonsági örökre panaszkodott a Forma-1-es Miami Nagydíj után a német Sky Sport szakértőjeként tevékenykedő Ralf Schumacher.

Az egykori F1-es pilóta ezúttal is a helyszínen segítette a német sporttelevízió munkáját, a versenyhétvégét követően pedig szokásos módon egy összefoglaló cikkben számolt be a Miami Nagydíj eseményeiről. Ebben a beszámolóban tett említést arról, hogy szerinte elfogadhatatlan, ahogy a biztonsági őrök bántak az emberekkel a verseny idején.

„A futam utáni események kellemetlenek voltak” – fogalmazott a német. „A biztonsági őrök kötelekkel elzártak egy területet, amíg a top 3-ban végzők csapatfőnökeit összegyűjtik. Ez még rendben is volt. Jenson Button például belülről szeretett volna átmenni ezen a részen, de a biztonságiak kellemetlen módon visszatartották őt, mígnem valaki a Forma-1 részéről elnézést nem kért.”

 

„A biztonságiak pedig engem olyan brutálisan löktek odébb, hogy nagyon fájdalmas volt. A karcolásokat elfelejtjük ugyan, de ez akkor sem így működik. Bocsánatkérést várok. De, ami sokkal fontosabb, hogy ilyen ne forduljon elő még egyszer! Élő adásban is elmondtam a kamerába, hogy idióták voltak, és tartom is magam ehhez.”

„Fel fogjuk venni a kapcsolatot a Forma-1-gyel az ügy miatt. Ez volt az első alkalom, hogy megtörtént ez 20 év alatt, mióta a Forma-1 közelében mozgok. Mint egy gőzmozdony, úgy löktek félre bennünket, elképesztő brutalitással. Ez egyszerűen elfogadhatatlan. Még csak útban sem voltunk. A biztonságiak aránytalanul kezelik a dolgokat az Egyesült Államokban. Nem ismerik a dolgok módját, és nem tudják, hogy hogyan működik az interakció a Forma-1-ben.”

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Ralf Schumacher kiakadt a brutális miami biztonsági őrökön
Mercedes: A Red Bull idegesebb lehet, hogy közszemlére került a padlólemezük
De Vries szerzett egy jó pontot Helmut Markónál
A Red Bullt meglepte, hogy az Aston Martin meg sem próbált harcolni velük
Lassan nekilát a saját váltó fejlesztésének az Aston Martin

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!