Friss hírek

Reagált a Mercedes a Ricciardóval kapcsolatos pletykákra

A Mercedes Forma-1-es csapata még nem döntött arról, hogy ki lesz az istálló tartalékversenyzője a következő idényben. A német csapatnál ugyanakkor jól tudják, milyen előnyökkel járna Daniel Ricciardo szerződtetése.

Ricciardo 2023-ban nem lesz ott az F1-es mezőnyben, miután gyenge teljesítménye miatt távozni kényszerül a McLaren csapatától. Az ausztrál bevallottan arra törekszik, hogy valamely topcsapatnál tartalékos legyen a következő idényben, a végső célja pedig az, hogy 2024-ben egy versenyképes autóval újra rajthoz álljon a száguldó cirkuszban.

Jó néhány héttel ezelőtt terjedt el a híre a brit sajtóban, hogy Ricciardo 2023-ban a Mercedes tartalékversenyzője lehet, igaz, azóta már azt is tudni lehet, hogy a rutinos versenyző korábbi csapatával, a Red Bull-lal is egyeztetéseket folytatott. A Mexikói Nagydíj hétvégéjén Toto Wolff is elmondta a véleményét az ausztrállal kapcsolatban.

Hirdetés
 

„Azt hiszem, tárgyal néhány csapattal, és úgy tudom, a Red Bull is köztük van” – mondta az osztrák szakember. „Ami minket illet, nagyon kedveljük őt, egy nagyszerű karakter, de nem vagyunk még abban a pozícióban, hogy eldöntsük, ki lesz a tartalékversenyzőnk.”

„Daniel jó ideje itt van már, és kívül-belül ismeri ezeket az autókat, ez pedig igazán előnyös lehet. De nem akarok pletykákat elindítani, mivel még nem döntöttünk.”

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Reagált a Mercedes a Ricciardóval kapcsolatos pletykákra
Ricciardo a McLarenről: Volt egy olyan sejtésem, hogy valami készül
Verstappent választották az év autóversenyzőjének
FIA-elnök: A Red Bull fair büntetést kapott, noha a riválisok vért akartak!
Verstappen elárulta, melyik volt a leggyengébb hétvégéje idén
Wolff: Senki más nem fog nyolc világbajnoki címet szerezni

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!