Red Bull: A Ferrari a leggyorsabb, de idén versenyeket nyerhetünk!

Fotó: Red Bull Racing
MONTMELO, SPAIN - FEBRUARY 19: Pierre Gasly of France driving the (10) Aston Martin Red Bull Racing RB15 on track during day two of F1 Winter Testing at Circuit de Catalunya on February 19, 2019 in Montmelo, Spain. (Photo by Dan Istitene/Getty Images) // Getty Images / Red Bull Content Pool // AP-1YG3YJHDN1W11 // Usage for editorial use only // Please go to www.redbullcontentpool.com for further information. //
A Red Bull motorsport-tanácsadója, Dr. Helmut Marko azt mondja, az előszezoni tesztek első négy napja alapján biztos benne, hogy csapata versenyeket nyerhet 2019-ben.

Az energiaital-gyárosok az előttünk álló idényben már nem a Renault, hanem a Honda motorjait használja az F1-ben, a japán erőforrások pedig az első teszthéten igazán jól működtek.

Helmut Marko szerint a Red Bull versenyzői, Max Verstappen és Pierre Gasly idén versenyeket nyerhetnek – jelenleg pedig úgy tűnik, hogy nem a Mercedes, hanem a Ferrari a legerősebb.

„Az alapján, amit a pályán, láttam, kétségtelen, hogy a Ferrarié a leggyorsabb autó” – mondta a szakember.

„Mögötte pedig a Red Bull és a Mercedes következik. Szóval meglátjuk majd, mit tehetünk, de jelenleg igazán optimisták vagyunk arra vonatkozóan, hogy saját erőnkből versenyeket nyerhetünk, nem pedig csak akkor, ha mások gondba kerülnek, vagy nem csak olyan különleges helyszíneken, mint Monte Carlo, vagy Szingapúr.”

„Ez egy új periódus. Nem nézünk hátra, csak előre! Ez egy kiváló partnerség a Hondával. Természetesen ami miatt aggódtunk, az a megbízhatóság volt, de eddig egyáltalán nem volt probléma. Egy új kultúráról is beszélünk, de szakembereinkhez remekül illik ez.”

Görgess tovább, ez is érdekelhet!

HIRDETÉS

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Hozzájárulok, hogy az F1VILAG.HU hírlevel(ek)et küldjön számomra, és közvetlen üzletszerzési céllal megkeressen az általam megadott elérhetőségeimen saját vagy üzleti partnerei ajánlatával:*
Hozzájárulok (Az adatkezelés részletei »)

Ezeket is ajánljuk!

HIRDETÉS

További hírek

HIRDETÉS
HIRDETÉS
HIRDETÉS