Red Bull: Akárhányszor tárgyaltunk Norrisszal, másnap aláírt a McLarennel! - F1VILÁG.HU

Red Bull: Akárhányszor tárgyaltunk Norrisszal, másnap aláírt a McLarennel!

HIRDETÉS
Több alkalommal is tárgyalt Lando Norrisszal a Red Bull Forma-1-es csapata, Christian Horner csapatfőnök elmondása szerint azonban valahányszor leültek egyeztetni a brit pilótával, az másnap aláírt a McLarenhez.
Max Verstappen, Red Bull Racing, 1st position, and Lando Norris, McLaren, 3rd position, celebrate with Champagne on the podium

Norris 2019-ben mutatkozott be a Forma-1-ben a McLaren színeiben, jelenleg érvényes szerződése pedig 2025 végéig szól a patinás istállónál. A fiatal versenyző néhány hete ismerte el, korábban tárgyalt a Red Bull csapatával, ám jobb megoldásnak tartotta, ha jelenlegi munkaadójánál marad.

„Voltak tárgyalások a Red Bull-lal. Ők egy olyan csapat, akik évek óta ott vannak a top 3-ban. De ez is csak azt mutatja, mennyire bízom a McLarenben. Habár voltak egyeztetések, úgy éreztem, hogy a McLaren a jobb opció számomra céljaim eléréséhez” – fogalmazott Norris.

A Red Bull először 2018 közepén környékezte meg Norrist, akkor a Toro Rossóba akarták beültetni Brendon Hartley helyére, a következő idényben azonban bemutatkozott az F1-ben a McLarennel. Christian Horner, a Red Bull csapatfőnöke elárulta, eddig valahányszor elkezdtek tárgyalni a most 22 esztendős pilótával, az másnap aláírt a McLarenhez.

„Beszéltünk párszor Landóval az évek során. De valahányszor leültünk egyeztetni, másnap aláírt egy szerződést a McLarennel” – mondta Horner. „Hosszú távra szóló szerződése van, és úgy tűnik, néhány évig még ott lesz.”

A Red Bull egyébként jövőre is változatlan felállással, a Max VerstappenSergio Perez kettőssel vág neki a világbajnokságnak. Verstappen szerződése 2028 végéig, míg Perez 2024 végéig szól az energiaital-gyárosoknál.

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Red Bull: Akárhányszor tárgyaltunk Norrisszal, másnap aláírt a McLarennel!
Licitálj a Verstappen által dedikált versenyfelszerelésre! 
McLaren-uralom az időmérő előtt a Hungaroringen!
Red Bull: A versenyzői kérdés nyitott 

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!