Portugál Nagydíj
Next
Prev
SUZUKA, JAPAN - OCTOBER 11: Alexander Albon of Thailand and Red Bull Racing prepares to drive in the garage during practice for the F1 Grand Prix of Japan at Suzuka Circuit on October 11, 2019 in Suzuka, Japan. (Photo by Dan Istitene/Getty Images) // Getty Images / Red Bull Content Pool  // AP-21U9N8D211W11 // Usage for editorial use only //
Fotó: Red Bull Racing
Megosztás itt: facebook
Facebook
Megosztás itt: twitter
Twitter
Megosztás itt: email
Email
Megosztás itt: whatsapp
WhatsApp

Red Bull: Egyre jobbak Albon esélyei

Alexander Albonnak egyre komolyabb esélyei vannak arra, hogy megtartsa helyét a Red Bull Forma-1-es csapatánál 2020-ra – erre utalt az energiaital-gyárosok csapatfőnöke, Christian Horner.

A thai versenyző a múlt hétvégi Japán Nagydíjon a 4. helyen ért célba, Helmut Marko, a Red Bull tanácsadója pedig a futam után úgy nyilatkozott, Albon egyre jobb lesz, „bár még a versenytempóján van mit javítani”.

Christian Horner csapatfőnök úgy látja, Albon esélyei igencsak jók arra, hogy jövőre is Max Verstappen csapattársa legyen.

A szakember szerint a 23 esztendős pilóta „lenyűgöző munkát” végzett Suzukában.

„Kétségkívül nagyon jók az esélyei. Sok szempontból ezt az ülést ő csak elveszítheti, és szerintem eddig szuper munkát végzett” – mondta Horner a Channel 4 TV-csatornának.

A szakember mindazonáltal hozzátette, nem kell elkapkodniuk a döntést.

„Bőven van még időnk. Minden versenyzőnknek van szerződése, nem kell kapkdnunk. De nagyon elégedett vagyok azzal, amit eddig csinált.”

A Red Bull ülésére a csapattól év közben menesztett Pierre Gasly pályázik még – ezt korábban megerősítette már a Red Bull vezetősége.

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Hozzájárulok, hogy az F1VILAG.HU hírlevel(ek)et küldjön számomra, és közvetlen üzletszerzési céllal megkeressen az általam megadott elérhetőségeimen saját vagy üzleti partnerei ajánlatával:*
Hozzájárulok (Az adatkezelés részletei »)

Ezeket is ajánljuk!