Friss hírek

Red Bull: Ez a győzelem jobb, mint az előző

Jobbnak értékelte Magyarországon megszerzett győzelmét a Red Bull Racing Forma-1-es csapata, mint korábbi, kanadai diadalát. Christian Horner csapatfőnök Daniel Ricciardót méltatta.Jobbnak értékelte Magyarországon megszerzett győzelmét a Red Bull Racing Forma-1-es csapata, mint korábbi, kanadai diadalát.

A címvédő gárda ezúttal is Daniel Ricciardo révén örülhetett elsőségnek, az ausztrál versenyző fantasztikus küzdelemben utasította maga mögé Fernando Alonsót és Lewis Hamiltont a Hungaroringen.

„Ez a győzelem még örömtelibb, mint a montreali, hiszen ezúttal úgy győztük le a Mercedeseket, hogy nem voltak gondjaik” – mondta Christian Horner csapatfőnök, utalva arra, hogy Kanadában műszaki problémákkal küszködtek a német istálló versenyzői.

„Jól taktikáztunk, Daniel pedig nagyszerű teljesítményt nyújtott. A kerékcserék jól sikerültek, az előzési manőverek kivételesek voltak, és mindkét Mercedest megvertük, noha nem voltak gondjaik.”

Habár Ricciardónak alaposan a kezére játszott az első biztonsági autós periódus, Horner szerint az ausztrál versenyző lehengerlő teljesítményt nyújtott, így megérdemelte a győzelmet.

„A srácnak elképesztő önbizalma van. Kiválóan vezet, és összejönnek a dolgai. Kulcsfontosságú volt a versenyen, hogy a megfelelő időben jöjjön ki kerékcserére, de aztán gondjai voltak a hengerekkel az utolsó előtti etapban.”

„A Renault szakemberei aztán megtalálták a módját annak, hogyan tiltsák le a szenzort, így az utolsó 5 körben bemutathatta azokat az előzéseket – egy igazán fantasztikus versenyt futottak.”

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

További cikkek

Exkluzív információk: a Hungaroringről jelentkezünk!

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!