Red Bull: Hamiltont nagyon dühíti, hogy már nem világbajnok - F1VILÁG.HU

Red Bull: Hamiltont nagyon dühíti, hogy már nem világbajnok

HIRDETÉS
A Red Bull motorsport-tanácsadója, Helmut Marko szerint a pénz komoly motiváló tényező lehet Lewis Hamilton számára akkor, amikor döntenie kell majd Forma-1-es jövőjéről.
2023 Saudi Arabian Grand Prix, Saturday - LAT Images Lewis Hamilton

A brit versenyző jelenleg érvényes szerződése az idei szezon végén jár le a Mercedesnél, és bár többször kifejtette már, maradni szeretne a német csapatnál, az ezüstnyilak sikertelensége bizony arra késztetheti, hogy egy másik istállónál folytassa pályafutását. A brit sajtóban a napokban kezdett el terjedni annak a híre, hogy a Ferrari egy rendkívül komoly ajánlattal próbálja meggyőzni a hétszeres világbajnokot. 

A Red Bull tanácsadója, Helmut Marko azt mondja, az mindenképpen frusztráló lehet Hamilton számára, hogy momentán esélytelennek számít a mezőnyben.

„Két dolog van, ami igazán dühíti Hamiltont. Az egyik, hogy már nem világbajnok, és nehéz lesz újra vb-címet nyernie a jövőben. És tudja, hogy nincs hely számára a Red Bullnál” – mondta Marko az F1-Insidernek. „Az pedig, hogy a Ferrari jobb lesz neki sportszakmai szempontból, mint a Mercedes, nincs kőbe vésve.”

Marko mindazonáltal úgy látja, a pénznek komoly szerepe lehet abban, hogy Hamilton hol folytatja pályafutását 2024-ben.

„Lewis minden, csak nem boldog amiatt, hogy már nem ő a legjobban kereső versenyző a Forma-1-ben. Mert az Max Verstappen. Legalább ezen változtatni tud a Ferrari segítségével.”

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!