Friss hírek

A Red Bull képes lesz saját erőből nyerni idén

A Red Bull motorsport-tanácsadója, Dr. Helmut Marko meg van győződve arról, az osztrák istálló idén erőből is képes lesz arra, hogy versenyt nyerjen a Forma-1-ben.

Daniel Ricciardo révén a Red Bull Bakuban győzelemnek örülhetett, ehhez azonban kellett az is, hogy a riválisok problémákkal szembesüljenek.

„Nagyon-nagyon fontos győzelem volt ez, mert nagyon rosszul indult számunkra az idény, most viszont fejlődtünk” – mondta a szakember.

„Az időmérőn ezt nem tudtuk megmutatni, de tudjuk, hogy a tempónk jó volt. Daniel biztonsági üzemmódban körözött, hiszen a Maxszel történtek után óvatosak voltunk. Az irány rendben van, és remélem, hogy a megfelelő pályán képesek leszünk erőből is nyerni.”

„Azt gondoltam, az 5. helyről talán összejöhet a győzelem, de hogy a 10. pozícióból, majd a visszaesés után a 17. helyről? De hibátlan versenyt futott, akárcsak a legutóbbi 4 futamon, és nem tudtak elkapni minket.”

„A győzelem az győzelem. Max ideje is eljön majd, csak várnunk kell. 6 versenyből 4-et nem fejezett be, szóval nagyon nehéz a helyzet – nem könnyű néznie, ahogy eközben csapattársa nyer.”

„A kasztnink jó, vannak fejlesztéseink, és a Renault is dolgozik a motoron. Ahogy mondtam, meggyőződésem, hogy a szezon során képesek leszünk erőből is versenyt nyerni.”

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

További cikkek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!