A Red Bull képes lesz saját erőből nyerni idén

Azerbaijan F1 Grand Prix
BAKU, AZERBAIJAN - JUNE 25: Daniel Ricciardo of Australia driving the (3) Red Bull Racing Red Bull-TAG Heuer RB13 TAG Heuer takes the chequered flag and the win during the Azerbaijan Formula One Grand Prix at Baku City Circuit on June 25, 2017 in Baku, Azerbaijan. (Photo by Mark Thompson/Getty Images)

A Red Bull motorsport-tanácsadója, Dr. Helmut Marko meg van győződve arról, az osztrák istálló idén erőből is képes lesz arra, hogy versenyt nyerjen a Forma-1-ben.

Daniel Ricciardo révén a Red Bull Bakuban győzelemnek örülhetett, ehhez azonban kellett az is, hogy a riválisok problémákkal szembesüljenek.

„Nagyon-nagyon fontos győzelem volt ez, mert nagyon rosszul indult számunkra az idény, most viszont fejlődtünk” – mondta a szakember.

„Az időmérőn ezt nem tudtuk megmutatni, de tudjuk, hogy a tempónk jó volt. Daniel biztonsági üzemmódban körözött, hiszen a Maxszel történtek után óvatosak voltunk. Az irány rendben van, és remélem, hogy a megfelelő pályán képesek leszünk erőből is nyerni.”

„Azt gondoltam, az 5. helyről talán összejöhet a győzelem, de hogy a 10. pozícióból, majd a visszaesés után a 17. helyről? De hibátlan versenyt futott, akárcsak a legutóbbi 4 futamon, és nem tudtak elkapni minket.”

„A győzelem az győzelem. Max ideje is eljön majd, csak várnunk kell. 6 versenyből 4-et nem fejezett be, szóval nagyon nehéz a helyzet – nem könnyű néznie, ahogy eközben csapattársa nyer.”

„A kasztnink jó, vannak fejlesztéseink, és a Renault is dolgozik a motoron. Ahogy mondtam, meggyőződésem, hogy a szezon során képesek leszünk erőből is versenyt nyerni.”

Görgess tovább az újdonságokért!

HIRDETÉS

Kapcsolódó cikkek

HIRDETÉS
HIRDETÉS

További hírek

HIRDETÉS
HIRDETÉS

Exkluzív F1-es videók!

Imádod a Forma-1-et? Megnézel mindent, ami kedvenc sportágadról szól? Akkor ne maradj le YouTube-csatornánk újdonságairól sem!