Red Bull: Nem várunk az örökkévalóságig Ricciardóra

Fotó: Red Bull Racing
SHANGHAI, CHINA - APRIL 15: Race winner Daniel Ricciardo of Australia and Red Bull Racing smiles in the post race press conference after Formula One Grand Prix of China at Shanghai International Circuit on April 15, 2018 in Shanghai, China. (Photo by Mark Thompson/Getty Images)

A Red Bull Forma-1-es csapata legkésőbb a nyári szünetig tudni szeretné, Daniel Ricciardo náluk folytatja-e pályafutását 2019-ben.

Az ausztrál szerződése az idei szezon végén lejár, és úgy tudni, szolgálatai iránt a Mercedes és a Ferrari is érdeklődik. Sőt, néhány hete olyan hírek kaptak szárnyra, melyek szerint Ricciardo előszerződést kötött a Ferrarival, habár ezt nem sokkal később cáfolta is.

Christian Horner, a Red Bull csapatfőnöke azt mondja, fel vannak készülve arra az esetre, ha az ausztrál a szezon végén távozik, de a nyári szünetig mindenképpen tudni szeretnék, hogyan tovább.

„Legkésőbb a nyári szünet idejére meg kell születnie a döntésnek. Nem szeretnénk az örökkévalóságig várni” – mondta Horner.

„Vannak egyéb remek opcióink. A prioritás az, hogy Daniellel folytassuk, de ha ez nem jön össze, megvizsgáljuk a többi lehetőséget.”

Arra a kérdésre, hogy milyen alternatívái lehetnek a Red Bullnak, a szakember így felelt: „A legnyilvánvalóbb Carlos Sainz. Szerződése van velünk. És van még néhány fiatal versenyzőnk.”

Görgess tovább az újdonságokért!

HIRDETÉS

Kapcsolódó cikkek

HIRDETÉS
HIRDETÉS

További hírek

HIRDETÉS
HIRDETÉS

Exkluzív F1-es videók!

Imádod a Forma-1-et? Megnézel mindent, ami kedvenc sportágadról szól? Akkor ne maradj le YouTube-csatornánk újdonságairól sem!