Red Bull: Nem volt gond Kvyat védekezésével

Semmi kivetnivalót nem talált Daniil Kvyat agresszív védekezésében Max Verstappen ellenében a Red Bull.


Semmi kivetnivalót nem talált Daniil Kvyat agresszív védekezésében Max Verstappen ellenében a Red Bull.

A Toro Rosso ifjú versenyzője hatalmas csatát vívott Verstappennel a vasárnapi Szingapúri Nagydíjon, és bár a heves küzdelem során Kvyat kétségkívül feltartotta a testvércsapat versenyzőjét, Christian Horner, a Red Bull csapatfőnöke úgy véli, meg sem fordult a fejükben, hogy megkérjék a Toro Rossót, könnyítsék meg a holland dolgát.

„Versenyeztek egymással. A Toro Rossónak ugyanolyan értékesek a pontok, mint nekünk. Egyébként is kételkedem abban, hogy Kvyat hallgatott-e volna az utasításra” – mondta Horner.

Maga Verstappen sem volt túlságosan zaklatott a futam után: a holland azt mondta, egyáltalán nem igényelte, hogy megkönnyítsék a dolgát.

„Nem. Magamtól kellett megelőznöm. Ő is harcolt a pozícióért. Mindenki ellen ilyen agresszívnek kell lenni, és szerintem ő így is tett. Így fair” – mondta Verstappen.

A Red Bull versenyzője mindazonáltal utalt rá, az orosz egy ponton kicsit átlépte azért a határt.

„Egy ponton elég intenzívvé vált a küzdelem, le is mentem a pályáról. Sok időt veszítettünk, és nyilván egy ilyen rossz rajt után az ember csalódott. Egy kicsit agresszív volt. Másfelől viszont abszolút megértem, noha fontos, hogy hagyjuk azért élni a másikat. Ha megnézzük az Alonsóval és a Pérezzel vívott csatámat, látszik, hogy az teljesen más volt.”

Görgess tovább az újdonságokért!

HIRDETÉS

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Hozzájárulok, hogy az F1VILAG.HU hírlevel(ek)et küldjön számomra, és közvetlen üzletszerzési céllal megkeressen az általam megadott elérhetőségeimen saját vagy üzleti partnerei ajánlatával:*
Hozzájárulok (Az adatkezelés részletei »)

Ezeket is ajánljuk!

HIRDETÉS

További hírek

HIRDETÉS
HIRDETÉS
HIRDETÉS