Red Bull: Verstappen jól tudja, hogy ez csak egy anomália volt - F1VILÁG.HU

Red Bull: Verstappen jól tudja, hogy ez csak egy anomália volt

A Red Bull csapatfőnöke, Christian Horner szerint Max Verstappen jól tudja, hogy a kiábrándítóan alakult Szingapúri Nagydíj egyszeri alkalom volt, a folytatásban pedig ismét versenyképesek lesznek.

Az energiaital-gyárosok meglepő módon nem tudtak jó eredményekért harcolni az éjszakai versenyen: Max Verstappen csak a 11. helyről rajtolhatott, és bár felküzdötte magát az 5. pozícióba, a dobogóra végül nem volt esélye. Igaz, Christian Horner szerint ebben nagy szerepet játszott az, hogy nem jött jól nekik, amikor a verseny első harmadának végén pályára küldték a biztonsági autót.

A Red Bull csapatfőnöke ugyanakkor azt mondja, bár Versappen csalódott volt a teljesítményük miatt, pontosan tudja, hogy ez egy egyszeri alkalom volt.

„Max 10 versenyt nyert egyhuzamban, vezeti a világbajnokságot majdnem duplaannyi pontot szerezve, mint bárki más, és rengeteg oka van arra, hogy elégedett legyen az életével jelenleg” – mondta Horner. „Jól tudja, hogy ez egy anomália volt, és remélhetőleg a következő hétvégén újra versenyképesek tudunk lenni.”

„Őt is érdekli, és ezt akarja – ő a legversenyképesebb pilóta, akivel valaha együtt dolgoztunk. Ő ilyen. Ha beül az autóba, 110 százalékot nyújt, és pontosan ezt csinálta a vasárnapi versenyen is. Egyszerűen csak egy nagyon őszinte srác, nem rejti véka alá az érzéseit, és csalódott volt az időmérőn, mint ahogy természetesen a teljes csapat is. De leporolta magát, visszajött harcolni, és nagyszerű vezetést produkált.”

A Forma-1-es világbajnokság ezen a hétvégén folytatódik a Japán Nagydíjjal.

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!