Friss hírek

Red Bull: Verstappennek segítenie kell Perezt!

A Red Bull tanácsadója, Dr. Helmut Marko elismerte, meglepte az, hogy Max Verstappen ellenszegült a csapat határozott kérésének a vasárnapi Brazil Nagydíjon.

A mexikói versenyző a 6. helyen, közvetlenül csapattársa, Sergio Perez előtt ért célba, versenymérnöke pedig a befutó előtt többször is utasította őt arra, hogy engedje el maga mellett a mexikóit, aki továbbra is nagy csatában van az egyéni összetett 2. helyéért.

Verstappen megtagadta a kérést, a leintés után pedig a rádión azt mondta: „Már legutóbb is mondtam, ezt srácok ne kérjétek tőlem még egyszer, oké?! Világos a dolog? Elmondtam az indokaimat, és kiállok ezek mellett.”

Hirdetés
 

Helmut Marko, a Red Bull tanácsadója az eset után azt mondta, Verstappennek mindent meg kell tennie azért, hogy segítse csapattársát.

„A Red Bull célja, hogy megszerezze a 2. helyet a bajnokságban Checóval, Maxnak pedig mindent meg kell tennie, amit csak tud, hogy segítse őt ebben. Ez minden, amit mondani szeretnék erről” – mondta szűkszavúan a Red Bull tanácsadója.

Christian Horner, a Red Bull csapatfőnöke a Sky Sports F1 televíziónak hozzátette: „Meg fogjuk ezt vitatni zárt ajtók mögött. A versenyzők már megtették, Abu Dhabi előtt tisztázunk mindent.”

„Checónak ugyanannyi pontja van, mint Charles-nak [Leclerc], csapatként pedig minden tőlünk telhetőt megteszünk azért, hogy támogassuk őt. És ebbe Max is beletartozik.”

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Red Bull: Verstappennek segítenie kell Perezt!
Russell: Készen állok, hogy világbajnok legyek
Kiderült, hol lesznek F1-es sprintfutamok jövőre
Alonso frusztrált ugyan, de azt mondja, örökké hálás lesz az Alpine-nak
Az FIA szerint jó döntést hoztak, hogy megemelik a padlóélek magasságát a Forma-1-ben
Hockenheim nem akar F1-es versenyt rendezni jövőre

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!