Red Bull: Vettelt meglepte Leclerc gyorsasága - F1VILÁG.HU

Red Bull: Vettelt meglepte Leclerc gyorsasága

HIRDETÉS
A Red Bull motorsport-tanácsadója, Helmut Marko szerint Sebastian Vettelt idén meglephette az, mennyire gyors volt újdonsült csapattársa, Charles Leclerc, ráadásul a német megszenvedheti a túl sok politikát is a Ferrarinál.
Barcelona, Spain, Sebastian Vettel Ferrari Charles Leclerc

Marko a Motorsport-Total.com című lapnak nyilatkozva beszélt arról, és egyetértett a lap azon felvetésével is, miszerint a négyszeres világbajnok jelenleg nincs a mezőny három legjobb versenyzője között.

„Sajnos egyet kell, hogy értsek. De még nem szabad leírni őt” – mondta Marko, majd hozzátette: „Talán meglepetésként érte őt, mennyire gyors Leclerc.”

[su_spoiler title=”Nyerj Forma-1-es modellautót!” style=”fancy” icon=”arrow”]

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

?JÁTÉK❗️Ahogy ígértük, hoztunk Nektek egy kis meglepetést? Most megnyerheted kedvenc F1-es versenyződ 2019-es autójának kicsinyített modelljét a @pitlanemodelshop felajánlásából! ? ? Ehhez nem kell mást tenned, mint: ?Kövesd az @f1vilag Instagram oldalát ÉS ?a poszt alatt jelöld meg azt a személyt, aki szerinted a legnagyobb autósport-rajongó (persze csak utánad ?)! A játék december 18. 12:00-ig tart, sorsolás: december 18. 19:00. Figyelem, mindenkinek maximum két nyerési esélye van, tehát max. 2 kommentben jelölj, több komment nem jelent nagyobb sanszot! ? Az elérhető modelleket megnézheted a @pitlanemodelshop oldalán. (Ajánljuk az ő Insta-oldalukat is ?) #f1 #f1modell #f1autó #forma1 #formula1 #F1VILÁG #nyeremenyjatek

F1VILÁG.HU (@f1vilag) által megosztott bejegyzés,

[/su_spoiler]

A Forma-1 egyik legpatinásabb csapatánál, a Ferrarinál kétségkívül rendkívül sok a politika is, Marko pedig azt mondja, ezt megszenvedheti Vettel, aki annak idején, a Red Bullnál az őszinteséghez szokott hozzá.

Hirdetés

„A Ferrari ismert arról is, hogy nagyon sok a politika, Sebastian pedig talán túlságosan is őszinte. Ez a Red Bullnál eltöltött idők miatt van. Mi nagyon nyíltak vagyunk a viselkedésünkben. De csak ismételni tudom önmagam: nem írjuk még le őt.”

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!