Friss hírek

Renault: Egy újabb gyenge hétvége

Reménykeltő kezdés után eredménytelen hétvégét zárt a francia alakulat. Egyik pilótájuk sem tudott pontot szerezni Spielbergben: Daniel Ricciardo a tizenkettedik, míg Nico Hülkenberg a tizenharmadik helyen zárt.

A Spanyol Nagydíj óta először fordult elő, hogy a Renault egyik pilótája sem tudott beférkőzni a legjobb tízbe. A pilóták értelemszerűen csalódottan nyilatkoztak a mai versenyről:

Nem vagyunk elégedettek a hétvégével” – nyilatkozta Hülkenberg. „Több nehézséggel is küzdöttünk, az autó nem volt az igazi. Nem volt alattunk olyan autó, ami a pontszerzésre elég lett volna. Ausztria már tavaly is egy nehéz terepnek bizonyult számunkra, idén sem volt ez másként. Bele kell ásnunk magunkat az adatokba, hogy kiderítsük, miben tudnánk fejlődni Silverstone-ra.”

Hirdetés
 

Ricciardo sem boldog a 12. pozíciójával, és biztos benne, hogy a vasárnapi verseny még további elemzéseket kíván, hogy kiderítsék, mi volt a probléma.

Ez egy kemény hétvége volt. Az első körtől kezdve trükkös volt és szenvedtünk a tapadással. A vége felé már javult a helyzet, de addigra már túl késő volt. Magamba fogok nézni, és elgondolkodom, hogy mit csinálhattam volna jobban. Valami nem működött jól, hiszen Nico is hasonló problémákkal szembesült. Ki fogjuk deríteni a dolgot.”

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!