Renault: Megtiszteltetés, hogy Hubert a mi tehetségünk volt

MONTE CARLO, MONACO - MAY 25: Race winner Anthoine Hubert (FRA, BWT ARDEN) celebrates in parc ferme during the Monaco at Monte Carlo on May 25, 2019 in Monte Carlo, Monaco. (Photo by Joe Portlock / LAT Images / FIA F2 Championship)
Fotó: Formula 2
Érzelmes szavakkal búcsúzott a szombaton, Belgiumban tragikus körülmények között elhunyt Forma-2-es versenyzőtől, Anthoine Huberttől a Renault Forma-1-es csapatának ügyvezetője, Cyril Abiteoul.

Hubert a Renault versenyzői akadémiájának tagja volt, a francia gyártó támogatásával versenyzett a Forma-2-ben – szombati halála mélyen megrázta a motorsport világát.

A Renault F1-es csapatának ügyvezetője, Cyril Abiteboul úgy fogalmazott, megtiszteltetés volt, hogy a fiatal tehetség náluk bontogathatta szárnyait.

„Gondolatban Anthoine barátaival és családjával vagyunk ezekben a tragikus időkben” – fogalmazott a francia szakember.

„Anthoine egy ragyogó fiatalember volt. Teljesítménye és viselkedése a pályán és azon kívül is egy igazi úriemberhez méltó volt. Öröm és megtiszteltetés volt számunkra, hogy versenyzői akadémiánkban tudhattuk őt.”

„Nagyon fog hiányozni nekünk. Szellemisége megmarad a csapatunkon belül, és az emlékének adózva versenyzünk tovább.”

Görgess tovább, ez is érdekelhet!

HIRDETÉS

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Hozzájárulok, hogy az F1VILAG.HU hírlevel(ek)et küldjön számomra, és közvetlen üzletszerzési céllal megkeressen az általam megadott elérhetőségeimen saját vagy üzleti partnerei ajánlatával:*
Hozzájárulok (Az adatkezelés részletei »)

Ezeket is ajánljuk!

HIRDETÉS

További hírek

HIRDETÉS
HIRDETÉS
HIRDETÉS