Friss hírek

Rendkívüli sajtótájékoztatót tart Austinban a Haas F1-es csapata

Sajtóhírek szerint közel áll a Haas Forma-1-es csapata ahhoz, hogy új névadó támogatót jelentsen be. Az amerikai csapat ezt már hazai versenyén megejtheti Austinban, ahol egy „különleges” sajtótájékoztatót tart majd.

A Haas még a szezont megelőzően szakított addigi fő támogatójával, az Uralkali nevű vállalattal Oroszország ukrajnai inváziója miatt. Ezzel együtt a csapat versenyzőjének, Nikita Mazepinnek is távoznia kellett, kinek helyét az istálló korábbi pilótája, Kevin Magnussen vette át.

Úgy hírlik, a csapat hamarosan bejelentheti egy új névadó támogató érkezését, ezt pedig a jövő hétvégi Amerikai Nagydíjon, tehát hazai környezetben megteheti. A Haas jövő csütörtökre össze is hívott egy sajtótájékoztatót Texasban, amit az F1-es pálya paddockjában tartanak majd meg.

Hirdetés
 

A spekulációk szerint a sajtókonferencia témája az új megállapodás lehet, egyesek viszont azt sem tartják kizártnak, hogy az istálló jövő évi versenyzőpárosával kapcsolatban tesz bejelentést. A Haasnál egyelőre csak Kevin Magnussennek van érvényes szerződése 2023-ra, Mick Schumacher jövőjéről egyelőre nincs döntés.

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Rendkívüli sajtótájékoztatót tart Austinban a Haas F1-es csapata
Verstappent választották az év autóversenyzőjének
FIA-elnök: A Red Bull fair büntetést kapott, noha a riválisok vért akartak!
Verstappen elárulta, melyik volt a leggyengébb hétvégéje idén
Wolff: Senki más nem fog nyolc világbajnoki címet szerezni
Marko: Verstappenhez jelenleg senki sem mérhető

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!