Rengeteget tanult új autójáról a Mercedes

Fotó: Mercedes
2019 Barcelona Pre-Season Test 2, Day 2 - Steve Etherington Valtteri Bottas Mercedes
A keddi problémás tesztnap után szerdán rengeteg időt töltött pályán 2019-es Forma-1-es versenyautójával a Mercedes. A csapat versenyzői sok adatot gyűjtöttek a vadonatúj aerodinamikai csomagról.

Délelőtt Valtteri Bottas dolgozhatott a W10-es kódjelű versenygéppel, és összesen 74 kört tett meg vele, miközben főleg az autó beállításaira összpontosított.

„Pozitív nap volt, 74 kört tettünk meg délelőtt, a beállításokra fókuszáltunk, illetve arra, hogy előrelépjünk kicsit” – mondta a finn.

„Rengeteg adaton rághatjuk át magunkat, hogy tovább javítsunk a beállításokon, és meggyőződjünk arról, hogy optimális programot teljesítünk csütörtökön. Rengeteget tanultunk, és arra törekszünk, hogy ez így legyen a folytatásban is.”

Délutánra Hamilton vette át a Mercedes volánját, ő 102 körig jutott, így a Mercedes összesen 819 km-rel zárta az idei hatodik tesztnapot.

A világbajnoki címvédő szintén az autó beállításokon dolgozott a versenyszimulációk során.

„Sok kört megtettünk, ami jó dolog, de néhány apró akadályon keresztül kellett mennünk” – mondta a brit.

„Próbálunk szorgalmasak lenni, hogy megértsük az okokat – de a tesztek pontosan erre valók. Mindenki gőzerővel dolgozik, és meggyőződésem, hogy elérjük a céljainkat. Szükség van az ilyen tesztnapokra, hogy rávilágíthassunk azokra a dolgokra, melyekre szükségünk van.”

Görgess tovább, ez is érdekelhet!

HIRDETÉS

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Hozzájárulok, hogy az F1VILAG.HU hírlevel(ek)et küldjön számomra, és közvetlen üzletszerzési céllal megkeressen az általam megadott elérhetőségeimen saját vagy üzleti partnerei ajánlatával:*
Hozzájárulok (Az adatkezelés részletei »)

Ezeket is ajánljuk!

HIRDETÉS

További hírek

HIRDETÉS
HIRDETÉS
HIRDETÉS