Rétfalvi Flóra nyerte a hazai Formula Una címet - F1VILÁG.HU

Rétfalvi Flóra nyerte a hazai Formula Una címet

HIRDETÉS

A Red Bull szokásához híven idén is megválasztotta azt a lányt, aki a magyarországi Formula Una címét viselheti.

A Red Bull szokásához híven idén is megválasztotta azt a lányt, aki a magyarországi Formula Una címét viselheti.

64 lányból 10-nek adatott meg az a lehetőség, hogy a Magyar Nagydíj ideje alatt a pilóták közvetlen közeléből figyelhesse a F1-es futamot. A lányok igazi álomhétvégén vettek részt, ahol partyk, stylistok, fotósok kísérték a mindennapjaikat.

A Red Bull istálló minden F1-es állomáson árgus szemekkel figyeli a 10 Formula Una-t. Soha nem lehet tudni, hogy kinek a szava lesz végül döntő, de egy biztos.

Az a lány, aki végül kiérdemli az egyes országok Formula Una címét részt vehet a Brazil futamon, hogy megmérkőzzön a La Formula Una címért és azzal járó exkluzív ajándékokért.

Az álomhétvégén, amin a 10 lány részt vette tele volt meglepetésekkel: wakeboard, roncsderbi, partyk, exkluzív vacsorák és páratlan lehetőségek, amikor is a F1-ért rajongó hölgyek személyesen találkozhattak kedvenceikkel.

Idén a 20 éves Rétfalvi Flóra nyerte el a magyar Formula Una címet, így ő képviselheti Magyarországot a brazil futamon. Flóra beszél angolul, olaszul, németül, most pedig spanyol tudását tökéletesíti. Két diplomán is dolgozik éppen a Corvinus egyetemen.

További képek a galériában

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!