Friss hírek

Ricciardo a balesetről: „Nem tudom, mi ment félre…”

A Renault versenyzője, Daniel Ricciardo azt mondja, fogalma sincs, mi okozta a Stájer Nagydíj második szabadedzésén elszenvedett balesetét.

Az ausztrál versenyző a spielbergi gyakorlás elején veszítette el uralmát autója felett a Red Bull Ring 9-es kanyarjában, és nagy tempóval a gumifalnak csapódott.

Ricciardo autója csúnyán összetört a balesetben, őt pedig a pályakórházba szállították kivizsgálásra, ahonnan végül hamar kiengedték.

A történtekkel kapcsolatban a Renault versenyzője azt mondja, nem tudja, mi okozta a balesetet.

„Az első gyorsköröm egészen jól ment – egészen a 9-es kanyarig. Hibáztam. Az egész nagyon gyorsan történt, szóval nem vagyok biztos benne, hogy mi ment félre…” – mondta Ricciardo.

„Befordultam, és rögtön elveszítettem az irányítást. Tudom, hogy ilyen előfordul ezekkel az autókkal a Forma-1-ben, szóval nem olyan rendkívüli. Én rendben vagyok, viszont a srácokat sajnálom.”

„A délelőtti edzésen az autó jónak tűnt, főleg a vége felé. A második tréning érdekes lett volna, szóval ki kell találnunk, milyen lesz a tempónk holnapra és vasárnapra.”

[su_box title=”Videó Ricciardo balesetéről” style=”glass” box_color=”#000000″] [/su_box]

Bár Ricciardo autója jelentős károkat szenvedett, a Renault-nál biztosak benne, a szombati folytatásra újjá tudják varázsolni.

„Az autó menetkész lesz holnapra!” – mondta a Renault vezető versenymérnöke, Ciaron Pilbeam.

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

További cikkek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!