Orosz Nagydíj

Ricciardo: A főnököm kezdhet aggódni!

(L to R): Cyril Abiteboul (FRA) Renault Sport F1 Managing Director with Nick Chester (GBR) Renault Sport F1 Team Chassis Technical Director and Daniel Ricciardo (AUS) Renault Sport F1 Team.
Formula One Testing, Day 1, Monday 18th February 2019. Barcelona, Spain.
Fotó: Renault
Kezdhet aggódni a Renault Forma-1-es csapatát irányító Cyril Abiteboul – mondja Daniel Ricciardo, aki nemrég fogadást kötött főnökével, akinek tetoválást kell csináltatnia abban az esetben, ha az ausztrál dobogóra áll idén.

Ricciardo remek teljesítményt nyújtott a múlt hétvégi Belga Nagydíjon: az időmérő edzésen a 4. helyet szerezte meg, és ugyanebben a pozícióban ért célba Spában.

Az ausztrál pilóta abban bízik, a hétvégi Olasz Nagydíjon autója még erősebb lehet.

Amikor a Motorsport.com című lap arról kérdezte Ricciardót, vajon főnöke, Abiteboul mennyire aggódik amiatt, hogy elveszíti a fogadást, így felelt: „Szerintem elég ideges. Épp az imént találkoztam vele. Mondtam neki, hogy legyen éber a következő 7 napban.”

„Tavaly legalábbis Monza még erősebb pálya volt számunkra. És ha erősebbek leszünk, csak a dobogó áll előttünk!”

„Persze nem akarom megelőzni magamat, és a csapat sem, de szerintem nagy önbizalommal, és komoly célokkal mehetünk Monzába.”

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

HIRDETÉS

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Hozzájárulok, hogy az F1VILAG.HU hírlevel(ek)et küldjön számomra, és közvetlen üzletszerzési céllal megkeressen az általam megadott elérhetőségeimen saját vagy üzleti partnerei ajánlatával:*
Hozzájárulok (Az adatkezelés részletei »)

Ezeket is ajánljuk!

HIRDETÉS

További hírek

HIRDETÉS
HIRDETÉS
HIRDETÉS