Ricciardo: A harmadik sorból nem akarok rajtolni! - F1VILÁG.HU

Ricciardo: A harmadik sorból nem akarok rajtolni!

HIRDETÉS
Fotó: Red Bull Racing

A Red Bull versenyzője, Daniel Ricciardo azt mondja, ha nyerni akarnak a hétvégi Magyar Nagydíjon, nem engedhetik meg maguknak azt, hogy a harmadik sorba kvalifikálják magukat szombaton.

Az energiaital-gyárosok jó formában kezdték a hungaroringi hétvégét: a nyitóedzésen Ricciardo volt a leggyorsabb, és bár a második gyakorlást Sebastian Vettel zárta az élen, a Red Bullok lőtávolon belül maradtak.

„A Mercedes javulni fog még egy körön, a Ferrari pedig már most gyorsnak tűnik” – mondta Ricciardo az edzésnap végén. „Feltehetően mindenki számára ők jelentik a követendő példát.”

„Egy körön még nem vagyunk tökéletesek, szóval bízom abban, hogy van még pár tized a csomagunkban. Azt gondolom, még ha jó is az autóm, az első sorba akarok kvalifikálni, ez nem kétséges. A második sor még nem lenne katasztrófa, de a harmadik rajtsorba nem akarok kerülni.”

Ricciardo azt mondja, ha az övék lesz a leggyorsabb autó, „megtalálják a módját az előretörésnek”, de nehéz verseny vár rájuk, ha a Red Bull a harmadik sorból indul.

„Nem akarunk olyan sok munkát magunknak! A szombati egy fontos nap lesz. Az első sor a cél, az első két sorba abszolút odaérhetünk. Ha sikerül egy jó kört összerakni, szerintem elég közel lehetünk. Szeretném azt mondani, hogy meglehet a pole, de én inkább a top 3-at mondanám.”

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!