Élő tudósítás: Ez történik Silverstone-ban!

  F170

Ricciardo a hét elején aláírná új szerződését

Fotó: Red Bull Racing
HOCKENHEIM, GERMANY - JULY 21: Daniel Ricciardo of Australia and Red Bull Racing talks with Red Bull Racing Team Principal Christian Horner and Red Bull Racing Team Consultant Dr Helmut Marko during final practice for the Formula One Grand Prix of Germany at Hockenheimring on July 21, 2018 in Hockenheim, Germany. (Photo by Mark Thompson/Getty Images)

A Red Bull versenyzője, Daniel Ricciardo azt reméli, napokon belül aláírja új szerződését csapatával.

Az ausztrál jelenleg érvényes kontraktusa a szezon végén lejár, és szinte biztos, hogy a felek a folytatás mellett döntenek – hiszen Lewis Hamilton és Valtteri Bottas is szerződést hosszabbított a Mercedesszel, így Ricciardo számára nincs más logikus opció.

Ricciardo azt mondja, bízik abban, hogy még a hét elején aláírják az új kontraktust.

„Egyre inkább valósággá válik, fogalmazzunk úgy” – mondta a Motorsport.com ezzel kapcsolatos kérdésére.

„A többiek esetében a kép már kezd elég világos lenne, szóval gyanítom, a hét elején megpróbálom elrendezni a dolgokat.”

Carlos Sainznak egyébként szeptember 30-ig szerződése van a Red Bull-lal, és amint Ricciardo aláír 2019-re, a spanyol szabadon igazolhatóvá válik – és vélhetően több évre aláír a Renault-hoz.

„Szeretnék úgy elmenni a nyári szünetre, hogy mindent aláírtam, de még ha nem is írok alá ezen a héten, viszont tudom, hogy míg fogok csinálni jövőre, akkor is elégedett leszek” – mondta Ricciardo.

Amikor arról kérdezték, hogy szerződésének hossza függ-e attól, hogy a Mercedesnél 2020-ban lehet üresedés, hiszen Bottas csak 1 évre írt alá, Ricciardo így felelt: „Talán.”

„De nem igazán figyelek Bottasra, nyilván lesznek változások csapaton belül. Majd meglátjuk. Még nem egyeztünk meg semmiben. Nem is mondok többet, inkább befogom!”

Görgess tovább, ez is érdekelhet!

HIRDETÉS

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Hozzájárulok, hogy az F1VILAG.HU hírlevel(ek)et küldjön számomra, és közvetlen üzletszerzési céllal megkeressen az általam megadott elérhetőségeimen saját vagy üzleti partnerei ajánlatával:*
Hozzájárulok (Az adatkezelés részletei »)

Ezeket is ajánljuk!

HIRDETÉS

További hírek

HIRDETÉS
HIRDETÉS
HIRDETÉS