Friss hírek

Ricciardo: A Mercedes bolondot csinál mindenkiből

Daniel Ricciardo szerint teljesen egyértelmű, hogy altatott a Mercedes csapata a Forma-1-es Szingapúri Nagydíj pénteki szabadedzésein.


Daniel Ricciardo szerint teljesen egyértelmű, hogy altatott a Mercedes csapata a Forma-1-es Szingapúri Nagydíj pénteki szabadedzésein.

A második gyakorláson Lewis Hamilton negyedik, Nico Rosberg pedig csak hetedik lett, míg az első helyet Ricciardo csapattársa, Daniil Kvyat szerezte meg.

Ricciardo – aki egyébiránt a harmadik legjobb időt érte el ma – azt mondja, nyilvánvaló, hogy a Mercedes holnap előhúzza majd a kalapból azt, amit mindenki vár tőle.

„Remélem, hogy ez a Mercedes valós tempója. De hogy őszinte legyek, holnap én nem rájuk fogok figyelni. Meggyőződésem, hogy fordítanak a helyzeten és megtalálják az utat az élre” – mondta az ausztrál.

„A pole-t tűzzük ki célul, hogy megszerezzük-e, vagy sem, az már más kérdés. De meggyőződésem, hogy a Mercedes mindenkiből bolondot csinál. Megtesszük, ami tőlünk telik, megpróbálunk annyira előrejutni a rajtrácson, amennyire lehet.”

Ricciardo elmondta, nagyon elégedett a pénteken elvégzett munkával.

„Reméltem, hogy az autó jó lesz itt, és úgy tűnik, hogy ez lesz a helyzet. A második edzésen belekerültünk egy kis forgalomba, szóval még ennél is gyorsabbak tudunk lenni.”

A Red Bull másik versenyzője, Daniil Kvyat azt mondja, egyelőre még korai jósolgatni a hétvége további részére – bár örül annak, hogy első lett ma.

„Remélhetőleg át tudjuk menteni a tempót holnapra, de nem lesz könnyű. Megpróbáljuk a legjobbat nyújtani azért, hogy szombaton is ebben a pozícióban legyünk” – mondta az orosz tehetség.

„Szerezhetünk néhány értékes pontot, de nincsenek különösebb elvárásaim az időmérőre. Még túl korán van!”

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!