Friss hírek

Ricciardo: A monacói nem az én hétvégém volt

A monte-carlói küszködés után visszavágna a hétvégi Azeri Nagydíjon a McLaren Forma-1-es csapatának versenyzője, Daniel Ricciardo.

Miközben Lando Norris a 3. helyen ért célba Monacóban, Ricciardo végigszenvedte a hétvégét a hercegségben: az ausztrál csak a 12. helyen ért célba, így idén először nem jött össze számára a pontszerzés.

„A monacói nem az én hétvégém volt, de szeretnék visszavágni!” – mondta Ricciardo.

„Fontos, hogy az ember időt szánjon az újraindulásra, illetve a fókuszálásra Baku előtt. A csapat és én keményen dolgoztunk a szimulátorban, hogy megértsünk és elemezzünk dolgokat, és meghatározzuk azokat a kulcsfontosságú területeket, amiken javítanunk kell.”

„Tudjuk, hogy az autóban remek potenciál van, csupán össze kell raknunk a darabkákat, hogy kihozzuk belőle. Még mindig alkalmazkodom az új autóhoz, és biztos vagyok benne, hogy minél több időt töltök benne, annál jobb lesz a helyzet. Továbbra is dolgozom ezen, építek arra a fejlődésre, amit Portugáliában és Spanyolországban elértünk, és igyekszem eggyé válni az autóval.”

Ricciardo izgatottan várja az azeri hétvégét, és reméli, ezúttal sikerül jobbam szerepelnie.

„A bakui egy igazán király utcai pálya, és egyike azon versenyeknek, ahol gyakorlatilag bármi megtörténhet. A pálya a versenynaptár egyik leghosszabb egyeneséről ismert, ahol három autó is elfér egymás mellett az 1-es kanyar előtt. Remélhetőleg sikerül jó formába hoznunk az autót már pénteken, és szolid hétvégét zárhatunk.”

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!