Ricciardo a nézőket akarja szórakoztatni vasárnap - F1VILÁG.HU

Ricciardo a nézőket akarja szórakoztatni vasárnap

HIRDETÉS
Fotó: Red Bull Racing

Daniel Ricciardo, a Red Bull F1-es versenyzője nem bosszankodik amiatt, hogy a mezőny végéről kezdi majd meg a Német Nagydíjat vasárnap – felkészült, hogy csatázzon.

Ricciardo motorkomponens-cserék miatt a mezőny végéről kezdi majd meg a vasárnapi Német Nagydíjat, ám az ausztrál elmondta, már a hétvége kezdetén beletörődött ebbe, így reméli, izgalmas futama lesz.

Pedig a Red Bull-pilótának lenne oka a bosszankodásra, mivel eddig úgy tűnik, igencsak versenyképes autót hoztak magukkal: az első szabadedzésen Ricciardo, a másodikon pedig csapattársa, Max Verstappen végzett az élen, aki új körrekordot is felállított.

„Nagyon jó volt a tempónk ma. Délelőtt én voltam gyors, délután Max volt a leggyorsabb, én pedig a hosszú etapokra koncentráltam. Jónak tűnik a helyzetünk, de valahonnan hátulról fogok indulni vasárnap a motoralkatrészek cseréje miatt” – mondta Ricciardo.

„Ma arra koncentráltunk, hogy összerakjunk egy jó autót a versenyre, mert az időmérő irreleváns lesz számomra, vasárnap pedig előzgetni fogunk majd. Az autónk erős, és a versenytempónk is jó volt. Mindegy, hogy elölről vagy hátulról indulunk, ha gyors az autó, az motiváló vasárnapra nézve” – folytatta.

„Felkészítettem magam, hogy büntetést kapok majd, és izgatottan várom, hogy keresztülmenjek a mezőnyön, és jót szórakozzak. Szóval ilyen szempontból nézek a hétvégére. Számomra ez kielégítő lesz, és szórakoztató lesz azoknak is, akik nézik majd.”

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!