Ricciardo a visszatérésről: Befejezetlen ügyem van még az F1-ben! - F1VILÁG.HU

Ricciardo a visszatérésről: Befejezetlen ügyem van még az F1-ben!

Befejezetlen ügye van még a Forma-1-ben, így 2024-ben szeretne visszatérni a mezőnybe Daniel Ricciardo, habár az ausztrál pilóta elismerte, nagyon élvezi, hogy jelenleg csak kívülről kell szemlélnie az eseményeket.

Ricciardo a Red Bull tartalékversenyzőjeként maradt benne az F1 körforgásában, miután volt csapata, a McLaren két szezon után megvált tőle. A nyolcszoros futamgyőztes idén többször hangoztatta már, nagyon élvezi a szabadidőt, és egyelőre nem is hiányzik neki a versenyzést – a hétvégi Miami Nagydíjon viszont arról beszélt, biztos benne, hogy hamarosan újra vágyat érez majd a versenyzésre.

„Készen állok olyan helyzetbe hozni magam, hogy visszatérjek a mezőnybe jövőre. Formában maradok, és adok magamnak egy kis mentális pihenőt” – mondta az ausztrál versenyző a Sky Sports F1 televíziónak. „Imádok sportolni, imádok aktív lenni, szóval nem engedtem meg magamnak azt, hogy kiessek a formából.”

„Nagyon élvezem az idei évet, és szerintem továbbra is élvezni fogom, de jövőre szerintem biztosan ki leszek éhezve arra, hogy visszatérjek a rajtrácsra és versenyezzek.”

Ricciardo azt mondja, befejezetlen ügye van még az F1-ben, hamarosan ráadásul tesztelhet is majd a Red Bull csapatával. Szerinte ez adja meg majd igazán a lökést számára.

„Úgy érzem, hogy befejezetlen ügyem van még. Képtelen vagyok úgy folytatni, hogy csak a szimulátorban üljek. Júliusban autóba is pattanok majd, szóval pár hónap múlva már a pilótafülkében leszek, és biztos vagyok benne, hogy ez fog csak igazán stimulálni engem, ez adja meg az igazi érzéseket.”

„Természetesen szeretnék is egy kis nyomást helyezni magamra, és igyekszem emlékeztetni a csapatot arra, hogy még képes vagyok rá, és meglátjuk, hová vezet ez.”

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Ricciardo a visszatérésről: Befejezetlen ügyem van még az F1-ben!
Leclerc: Érdekes volt kipróbálni a Ferrari új fejlesztéseit
Verstappen szerint több előzés lehet Barcelonában
Alonso örül, mert működnek az Aston Martin fejlesztései
Hamilton: Momentán küszködöm azzal, hogy a top 10-be kerüljek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!