Friss hírek

Ricciardo a Williamsekkel harcolna Szocsiban

Elégedettek időmérős szereplésükkel a Red Bull Forma-1-es csapatának versenyzői.


Elégedettek időmérős szereplésükkel a Red Bull Forma-1-es csapatának versenyzői.

Sebastian Vettel váltócsere miatti büntetése után Daniel Ricciardo az ötödik helyről rajtolhat majd holnap, míg Daniil Kvyat a nyolcadik rajtkockát csípte meg Szocsiban.

Ricciardo az időmérő után azt mondta, reméli, az Oroszországban remeklő Williamsekkel harcolni tudnak majd holnap.

„Seb büntetése miatt nyerünk egy pozíciót, szóval az, hogy az 5. helyről indulhatok, nem olyan rossz. Ráadásul 1 tizeddel maradtunk el Felipétől [Massa], szóval közel vagyunk” – mondta az ausztrál.

„Ezen a pályán nehéz összerakni egy tökéletes kört – a tapadás folyamatosan változik, szóval nem könnyű eltalálni minden szektort, de összességében elégedett vagyok.”

„A Mercedestől nyilvánvalóan messze vagyunk, de erre számítottunk, szóval, ha a Williamsekkel harcolni tudunk holnap, már elégedettek leszünk.”

A Red Bull másik versenyzője, Daniil Kvyat kifejtette, egyáltalán nem csalódott, bár kétségtelen, hogy végezhettek volna előrébb is a nyolcadik helynél.

„A köridőink az egész időmérő során következetesek voltak, ami jó” – mondta a hazai versenyére készülő orosz.

„Azt hittem, a Q3-ra sikerül találnunk valami extrát, de sajnos nem volt időnk arra, hogy megtegyünk egy bemelegítő kört, szóval rögtön keményen kellett nyomnom a hideg gumikkal. Emiatt az autóm alulkormányzott volt, és ez belekerült néhány tizedbe.”

„De összességében elégedett vagyok az időmérővel, mert ez a pálya nagy kihívást jelent nekünk.”

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

Ezeket is ajánljuk!

További hírek