Friss hírek

Ricciardo amint kiszállt az autóból, bemutatott Verstappennek

Daniel Ricciardo (AUS) Renault F1 Team.
Belgian Grand Prix, Thursday 27th August 2020. Spa-Francorchamps, Belgium.
Daniel Ricciardo, a Renault versenyzője alig várja, hogy a Belga Nagydíj vasárnapi versenyén csatázzon volt csapattársával, Max Verstappennel - ezt már finoman jelezte is neki.

Ricciardo a 4. helyen végzett a Belga Nagydíj időmérő edzésén, így Max Verstappen, a Red Bull pilótája mellől indulhat majd a vasárnapi versenyen. A kérdésre, vajon fel tudja-e venni a harcot a holland pilótával, a Renault versenyzője elmondta, ezt már „finoman” jelezte is ellenfelének a kvalifikáció után

„Elég vicces volt… Kiszálltam az autóból a parc fermében és az autója felé néztem. Ő pedig már engem nézett. Várt a válaszomra, és mindketten barátilag bemutattunk egymásnak. Viccelődtünk kicsit” – mondta. 

Ricciardo elmondta, lát esélyt arra, hogy harcolni tudjon az előtte állókkal a versenyen, sőt ha sikerülne előrébb kerülnie a rajtpozíciójánál, akkor akár védekezni is tudna gyorsabb ellenfeleivel szemben.

„Eddig ő és a Mercedesek voltak leginkább versenyben vasárnaponként idén” – mondta az ausztrál. „Szóval szükség lesz egy kis pluszra, hogy holnap tartani tudjam velük a lépést a teljes versenytávon.” 

„De erősek vagyunk az első és a harmadik szektorban, szóval ha előre tudunk kerülni, akkor ez egy olyan pálya, ahol tudunk védekezni.” 

„Ők nagyon erősek a második szektorban, de ott trükkös az előzés, szóval meg fogom nehezíteni az életét és a mercedeses srácok életét is, ha lehetőségem lesz rá.”

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

Ezeket is ajánljuk!

További hírek

Exkluzív F1-es videók!

Imádod a Forma-1-et? Megnézel mindent, ami kedvenc sportágadról szól? Akkor ne maradj le YouTube-csatornánk újdonságairól sem!