Ricciardo: Azt mondják nekem, küzdjek, és ne legyek punci! - F1VILÁG.HU

Ricciardo: Azt mondják nekem, küzdjek, és ne legyek punci!

HIRDETÉS
A McLaren csapatától az idei szezon végén távozó Daniel Ricciardo továbbra is elkötelezett amellett, hogy a maximumot nyújtsa a wokingi gárdánál, így mindent megtesz azért, hogy sikeresen alakuljon a szezon hátralévő része számára.
Daniel Ricciardo, McLaren, in the team's garage

A rutinos ausztrál helyét honfitársa, Oscar Piastri veszi át 2023-ban, azt pedig, hogy Ricciardo hol folytatja pályafutását jövőre, egyelőre még nem tudni. A McLaren versenyzője annak lehetőségét sem zárja ki, hogy kihagy egy évet, és 2024-ben visszatér a mezőnybe.

Bár év végén távozik a csapattól, Ricciardo azt mondja, dolga van még, így nem dőlhet hátra: „Ott akarok lenni a következő hét versenyen. Azzal az energiával akarok megérkezni Monzába, amiről tudom, hogy megvan bennem, és olyan eredményt akarok elérni, amiről tudom, hogy képes vagyok rá.”

Arra a kérdésre, hogy távozásának tudatában nem venne-e inkább legszívesebben egy repülőjegyet haza, Ausztráliába, Ricciardo nevetve így felelt: „Határozottan nem akarom megvenni azt a jegyet! A szezon végén persze szeretnék majd kikapcsolni és eltölteni egy kis időt otthon. De még nem állok készen erre.”

„Kényelmes helyzetben éreztem magam az elmúlt pár hétvégén, nem állok készen arra, hogy elbújjak és magamra zárjam az ajtót! És nem is a 17. helyről akarok kicsekkolni. Szóval küzdeni fogok végig. Szerencsére imádom a küzdősportokat. Szurkolni szoktam azoknak a harcosoknak, akiket kiütnek, de aztán újra felállnak. Én is ebbe a helyzetbe próbálom most hozni magam, valaki pedig azt mondogatja nekem, küzdj, ne legyél p*nci!”

Ricciardo a tavalyi Olasz Nagydíjon nagyszerű győzelmet szerzett a McLarennel, ezen a hétvégén a 2021-es siker helyszínén, Monzában vendégeskedhet az F1-es mezőnnyel.

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!