Friss hírek

Ricciardo bóknak vette főnöke kritikáit

Bizonyos szempontból bóknak fogta fel a McLaren-főnök, Zak Brown kritikáját a wokingi istálló rutinos versenyzője, Daniel Ricciardo.

Az ausztrál pilóta tavaly szerződött a McLarenhez, és bár első éve nehezen alakult a csapatnál, az Olasz Nagydíjon parádés győzelmet szerzett. Az istállónál abban bíztak, 2022-ben rendszeresen a dobogós eredményekért harcolhatnak majd, Ricciardo küszködése azonban tovább folytatódott, és egyelőre nemigen tudja tartani a lépést csapattársával, Lando Norrisszal.

Néhány hete a McLaren vezérigazgatója, Zak Brown nyilvánosan fogalmazott meg kritikákat Ricciardo teljesítményével kapcsolatban.

Hirdetés
 

„Monzát, és néhány más versenyt leszámítva nem felel meg a saját, illetve a mi elvárásainknak” – mondta Brown, aki még arról is beszélt, hiába van Ricciardónak 2023 végéig szóló szerződése, bizonyos záradékok lehetővé tennék, hogy útjaik különváljanak.

Ricciardo most a PA hírügynökségnek beszélt arról, egyfajta elismerésként fogta fel főnöke kritikáit, az ugyanis azt jelzi, ő is hisz abban, hogy képes jobb teljesítményre.

„Tudom, hogy a csapat gondoskodik rólam, ezért van is egy elvárás azzal kapcsolatban, hogy miképp tudok teljesíteni, és milyenek a képességeim. Szóval Zak nyilatkozatát illetően pontosan tisztában vagyok azzal, mi a helyzet” – mondta Ricciardo.

„Egyfajta bóknak veszem, mert ő is hisz abban, hogy tudok jobban teljesíteni ennél. Én vagyok önmagam legfőbb kritikusa, és nem veszem a szívemre az efféle dolgokat. Egy kis nyomás jót tesz. Nem olyasvalami ez, amit személyeskedésnek veszek, vagy negatívan fogok fel.”

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!