Ricciardo: Csak egy rossz vasárnap, ennyi - F1VILÁG.HU

Ricciardo: Csak egy rossz vasárnap, ennyi

HIRDETÉS
Fotó: Red Bull Racing

Daniel Ricciardo, a Red Bull versenyzője egyáltalán nem volt szerencsés az F1-es Belga Nagydíjon – érintett volt a rajtbalesetben, majd csak küszködés volt minden egyes kör számára.

Ricciardo is a Belga Nagydíj kiesői közé tartozott, autója ugyanis megsérült a rajtnál történt baleset folyományaként, majd képtelen volt arra, hogy versenyképes köröket teljesítsen a pályán.

Az ausztrál pilóta elmondta, olyan gyorsan történt minden, hogy fogalma nincs, pontosan mi történt körülötte.

„Nekiütköztem Kiminek, azt hiszem, Alonsótól jött a lökés. Valaki belémjött az első kanyar bejáratánál, aztán megcsúsztam, a következő pillanatban pedig Kiminek ütköztem. Olyan gyorsan történt, hogy nem tudom, ki okozta” – mondta.

„A szerelők megpróbálták megjavítani a hátsó szárnyat, mindent megtettek, amit tudtak. Megpróbáltunk mindent, de leköröztek párszor, aztán kiálltunk. Az autó megsérült, nem tudtunk mit tenni. Csak egy rossz vasárnap volt, azt hiszem.”

Az Olasz Nagydíjon Ricciardo várhatóan büntetésben részesül a motorkomponensek cseréje miatt, így az ausztrál egyelőre nem bocsátkozott jóslatokba azzal kapcsolatban, hogy ott milyen eredményre számítanak.

„Meglátjuk, mi lesz Monzában, de azt hiszem, ott büntetést kapunk majd.”

Hirdetés

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!