Friss hírek

Ricciardo elnézést kér a McLaren csapatától

Elnézést kért csapatától, a McLarentől a Brazil Nagydíjon látott kiábrándító szereplése miatt Daniel Ricciardo. Az ausztrál már a futam első körében kiesett, így ezúttal sem tudta segíteni az istállót az Alpine elleni csatában.

Ricciardo a futam nyitókörében Kevin Magnussennel ütközött össze: a McLaren versenyzője a 8-as kanyarban hátulról megpöccintette a dán versenygépét, mely emiatt megpördült, Ricciardo pedig nem tudta kikerülni őt. A baleset következtében mindketten feladták a futamot.

A McLarennek azért sem jött jól Ricciardo kiesése, mert Lando Norris a 6. helyről indulva váltóhiba miatt kiesett, a csapat így pont nélkül zárt Brazíliában, így az Alpine 19 pontos előnyre tett szert velük szemben egy futammal a bajnokság vége előtt.

Hirdetés
 

„Csalódott vagyok, hiszen mindig nehéz, amikor ilyen gyorsan véget ér az ember versenye” – mondta Ricciardo. „Megérintettem Kevin autójának a hátulját, nagy kár érte. Azt gondolom, a legkiábrándítóbb az egészben az, hogy egy ennyire apró ütközés milyen komoly következményekkel járt.”

„Nem számítottam rá, hogy megpördül. Szerinte csak az ütközésünk szöge miatt történt, terheletlen volt az autójának a hátulja. Úgy érzem, a legtöbbször egy ilyen kis érintést meg lehet úszni. Szóval nagyon balszerencsés helyzet volt mindkettőnk számára.”

Ricciardo elnézést kér a McLarentől, ezen a hétvégén pedig utoljára áll rajthoz a wokingi istálló színeiben. Ígéri, mindent belead majd.

„Eseménydús verseny volt, úgyhogy kár érte, hogy nem vehettünk részt benne. Elnézést kérek a csapattól, de újraindítjuk magunkat, és még egyszer belecsapunk a lecsóba Abu Dhabiban!”

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Ricciardo elnézést kér a McLaren csapatától
Russell: Készen állok, hogy világbajnok legyek
Kiderült, hol lesznek F1-es sprintfutamok jövőre
Alonso frusztrált ugyan, de azt mondja, örökké hálás lesz az Alpine-nak
Az FIA szerint jó döntést hoztak, hogy megemelik a padlóélek magasságát a Forma-1-ben
Hockenheim nem akar F1-es versenyt rendezni jövőre

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!