Ricciardo: Én ölelkezős típus vagyok, de ez most változni fog!

(L to R): Alain Prost (FRA) Renault F1 Team Special Advisor and Daniel Ricciardo (AUS) Renault F1 Team at a team photograph. French Grand Prix, Sunday 23rd June 2019. Paul Ricard, France.
Fotó: Renault
Furcsa hétvégék várnak a Forma-1 mezőnyére az előttünk álló időszakban, a koronavírus-járvány okán hozott intézkedések miatt ugyanis semmi sem lesz olyan, mint ahogy megszoktuk.

Nem lesznek például dobogós ceremóniák, és a rajtprocedúra is alaposan megváltozik.

A csapatok gondosan figyelnek majd arra, hogy személyzetük maszkot viseljen, és persze lehetőség szerint mindenkinek tartani kell a távolságot.

A közvetlenségéről ismert Renault-versenyző, Daniel Ricciardo azt mondja, neki aztán különösen furcsa lesz, hogy nem ölelkezhet senkivel! 

„Ölelkezős vagyok, szeretek embereket megölelni, szóval ez most változni fog” – mondta az ausztrál.

„Tartanom kell a távolságot, de biztos vagyok abban, hogy találunk új módokat arra, hogy keblünkre öleljük a másikat, főleg egy jó eredmény után. Persze meg fogjuk tenni azt, amit meg kell annak érdekében, hogy távol tartsuk ezt a dolgot, és ne engedjük be a paddockba.”

„Olyan sokat vártunk már arra, hogy visszatérjünk ahhoz, amit szeretünk, szóval mindent megteszünk azért, hogy a visszatérés után is erősek és egészségesek maradjunk.”

„Szóval most nem lesz ölelés.”

A Red Bull csapatfőnöke, Christian Horner azt mondja, biztosan nehéz lesz megállni, hogy ne ünnepeljenek a szokásos módon egy-egy jó eredmény után.

„A legfurcsább dolog vagy az lesz, amikor a rajtrácsra megyünk, vagy a futam utáni procedúra” – magyarázta a szakember.

„Mit fogunk csinálni? Összekönyöklünk valakivel egy jó eredmény után? Mindig rengeteg az érzelem egy-egy futam végén, főleg, ha elég szerencsés vagy ahhoz, hogy jó eredményt érj el, szóval ez egy embert próbáló feladat lesz!”

Görgess tovább, ez is érdekelhet!

HIRDETÉS

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Hozzájárulok, hogy az F1VILAG.HU hírlevel(ek)et küldjön számomra, és közvetlen üzletszerzési céllal megkeressen az általam megadott elérhetőségeimen saját vagy üzleti partnerei ajánlatával:*
Hozzájárulok (Az adatkezelés részletei »)

Ezeket is ajánljuk!

HIRDETÉS

További hírek

HIRDETÉS
HIRDETÉS
HIRDETÉS

Az F1-es Stájer Nagydíj TV-közvetítései