Ricciardo: Én ölelkezős típus vagyok, de ez most változni fog! - F1VILÁG.HU

Ricciardo: Én ölelkezős típus vagyok, de ez most változni fog!

HIRDETÉS
Furcsa hétvégék várnak a Forma-1 mezőnyére az előttünk álló időszakban, a koronavírus-járvány okán hozott intézkedések miatt ugyanis semmi sem lesz olyan, mint ahogy megszoktuk.
(L to R): Alain Prost (FRA) Renault F1 Team Special Advisor and Daniel Ricciardo (AUS) Renault F1 Team at a team photograph.
French Grand Prix, Sunday 23rd June 2019. Paul Ricard, France.

Nem lesznek például dobogós ceremóniák, és a rajtprocedúra is alaposan megváltozik.

A csapatok gondosan figyelnek majd arra, hogy személyzetük maszkot viseljen, és persze lehetőség szerint mindenkinek tartani kell a távolságot.

A közvetlenségéről ismert Renault-versenyző, Daniel Ricciardo azt mondja, neki aztán különösen furcsa lesz, hogy nem ölelkezhet senkivel! 

„Ölelkezős vagyok, szeretek embereket megölelni, szóval ez most változni fog” – mondta az ausztrál.

„Tartanom kell a távolságot, de biztos vagyok abban, hogy találunk új módokat arra, hogy keblünkre öleljük a másikat, főleg egy jó eredmény után. Persze meg fogjuk tenni azt, amit meg kell annak érdekében, hogy távol tartsuk ezt a dolgot, és ne engedjük be a paddockba.”

„Olyan sokat vártunk már arra, hogy visszatérjünk ahhoz, amit szeretünk, szóval mindent megteszünk azért, hogy a visszatérés után is erősek és egészségesek maradjunk.”

„Szóval most nem lesz ölelés.”

A Red Bull csapatfőnöke, Christian Horner azt mondja, biztosan nehéz lesz megállni, hogy ne ünnepeljenek a szokásos módon egy-egy jó eredmény után.

„A legfurcsább dolog vagy az lesz, amikor a rajtrácsra megyünk, vagy a futam utáni procedúra” – magyarázta a szakember.

Hirdetés

„Mit fogunk csinálni? Összekönyöklünk valakivel egy jó eredmény után? Mindig rengeteg az érzelem egy-egy futam végén, főleg, ha elég szerencsés vagy ahhoz, hogy jó eredményt érj el, szóval ez egy embert próbáló feladat lesz!”

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!